VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Znak i podznak
staro
  (#31 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 17:46
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Znak i podznak - 11.03.2008, 19:00

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
RIBE/ Rak : preosetljivi ste pa Vam pomisao o zivotu u manastiru ili na pustom ostrvu cesto padne na pamet. Plodni ste. Gostoprimljivi i pozrtvovani. Ili ste nemi ili previse pricate.
Teško da bi to bio manastir,moglo bi pusto ostrvo,joj miline ...
Za ovo ostalo ne garantujem.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
muchomachoR
Banovan
muchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostalemuchomachoR je uzor za ostale

Član od: 05.03.2008.
Poslednji login: 02.05.2008 04:10
Pol: Muško
Godine: 36
Odgovor: Znak i podznak - 11.03.2008, 19:45

LEO LEO

kralj lenčarenja, meraka , piva, ćevapa & luka

staro
  (#33 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Znak i podznak - 26.04.2008, 23:53

STRELAC/ Bik : gde god zgodno mesto vidis tu kucu i nasledje posadi! Dobre zene(MUSKARCE), dobro vino, ukusna snicla, pa ko to ne voli? Jarci i Vodolije Vas proteziraju u poslu.

...jednom se zivi...:plaz2..

staro
  (#34 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 18:14
Godine: 31
Odgovor: Znak i podznak - 01.05.2008, 16:38

VAGA/ Strelac : Vi ste zakonodavac na strani pravednih. Obicno ste ili jako krupni ili sitni. Ministarstva i Parlament su poslovni ambijent za Vas, a posle posla prijatelji su blagoslov.

Prijatelji jesu moj dar ,i uvek na strani pravednih ,to je jedino bitno...ostalo su sitnice ...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#35 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
Odgovor: Znak i podznak - 17.05.2008, 21:43

VODOLIJA/ Rak : poriv za slobodom i za domom su dve krajnosti koje mirite u sebi. Mozda se prvo udate i rodite dete, a potom nastavite da se provodite misleci da tako realizujete obe stvari. Da li je to recept?

Znači-udala sam se,rodila decu i sad....

staro
  (#36 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 17:54
Godine: 29
Odgovor: Znak i podznak - 17.05.2008, 21:48

Citat:
RAK/ Skorpion : ako ne odete u inostranstvo putovacete u snovima. Dobijate intuitivne poruke u slikama. Vi ste dupla voda, ne mogu Vas oblikovati! Bik i Jarac ce Vas razumeti.

...ne može mene niko da oblikuje...a rogati me najbolje razumeju, istina...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#37 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
Odgovor: Znak i podznak - 14.11.2008, 23:39

VAGA/ Vaga : kada je Bog stvarao svet skoro svu lepotu je poverio na ruke Vase vladajuce planete Venere (Afrodite). Ona je nebeski ministar kulture. "Kako na nebu- tako na zemlji." Posto je Vaga vazdusni znak taj element joj daje intelektualnu notu i komunikativnost. Na pocetku Vage je jesenja ravnodnevica. Ovde se miri nepomirljivo, Severna i Juzna hemisfera, ona je 'Zapadni' znak koji se dopunjava sa prolecnim 'Istocnikom' Ovnom. Ona je ala Forum Romanum; tu i carevima pada kruna s' glave jer nepodmitljivi sudija Saturn ovde sudi po pravdi. Zene Vam zbog svega toga zavide; Device Vas ne razumeju a Ribe Vas nekad razboljevaju. Pravi muskarci celog zivota sanjaju o Vama !

Ovaj horoskop me sve vise odusevljava

Kako su samo sve pogodili?Da mi je znati

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#38 (permalink))
ognjen56
stegni mi.....ruku
ognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostaleognjen56 je uzor za ostale

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 23
Odgovor: Znak i podznak - 14.11.2008, 23:49

VODOLIJA/ Rak : poriv za slobodom i za domom su dve krajnosti koje mirite u sebi. Mozda se prvo udate i rodite dete, a potom nastavite da se provodite misleci da tako realizujete obe stvari. Da li je to recept?

...gledam te nekim drugim očima...upravo onako kako ne treba...

staro
  (#39 (permalink))
Apolonija
Početnik
Apolonija će uskoro postati poznat član

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 29
Odgovor: Znak i podznak - 15.11.2008, 02:34

Citat:

SKORPION/ Devica : kazu da je ovo kombinacija koja se i u Sibiru snadje da zdravo prezivi. Postujete ljude ali im ne verujete puno. Prijaju Vam zitarice, volite da pisete, da pravite kolekcije. Nekad ste skromni, ali bi Vas auto trebalo da bude luksuzniji ?

otprilike tako...

Znam da ništa ne znam...

staro
  (#40 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 13:30
Godine: 41
Odgovor: Znak i podznak - 15.11.2008, 03:48

bik/devica- umetnicka dusa,posesivna,organizovana,ponekad sitnicava al nepopravljivi hedonista

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

Odgovor