|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Znak i podznak |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Znak i podznak -
26.04.2008, 23:53
STRELAC/ Bik : gde god zgodno mesto vidis tu kucu i nasledje posadi!
![]() ![]() Dobre zene(MUSKARCE), dobro vino, ukusna snicla, pa ko to ne voli?![]() Jarci i Vodolije Vas proteziraju u poslu.![]() ![]() :plaz2.. |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 18:14
Godine: 31
|
01.05.2008, 16:38
VAGA/ Strelac : Vi ste zakonodavac na strani pravednih. Obicno ste ili jako krupni ili sitni. Ministarstva i Parlament su poslovni ambijent za Vas, a posle posla prijatelji su blagoslov.
Prijatelji jesu moj dar ,i uvek na strani pravednih ,to je jedino bitno...ostalo su sitnice ...treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Godine: 36
|
17.05.2008, 21:43
VODOLIJA/ Rak : poriv za slobodom i za domom su dve krajnosti koje mirite u sebi. Mozda se prvo udate i rodite dete, a potom nastavite da se provodite misleci da tako realizujete obe stvari. Da li je to recept?
Znači-udala sam se,rodila decu i sad.... ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 17:54
Godine: 29
|
17.05.2008, 21:48
Citat:
...ne može mene niko da oblikuje...a rogati me najbolje razumeju, istina... ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
|
E n i g m A
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 15:10
Godine: 31
|
14.11.2008, 23:39
VAGA/ Vaga : kada je Bog stvarao svet skoro svu lepotu je poverio na ruke Vase vladajuce planete Venere (Afrodite). Ona je nebeski ministar kulture. "Kako na nebu- tako na zemlji." Posto je Vaga vazdusni znak taj element joj daje intelektualnu notu i komunikativnost. Na pocetku Vage je jesenja ravnodnevica. Ovde se miri nepomirljivo, Severna i Juzna hemisfera, ona je 'Zapadni' znak koji se dopunjava sa prolecnim 'Istocnikom' Ovnom. Ona je ala Forum Romanum; tu i carevima pada kruna s' glave jer nepodmitljivi sudija Saturn ovde sudi po pravdi. Zene Vam zbog svega toga zavide; Device Vas ne razumeju a Ribe Vas nekad razboljevaju. Pravi muskarci celog zivota sanjaju o Vama !
Ovaj horoskop me sve vise odusevljava ![]() Kako su samo sve pogodili? Da mi je znati![]() Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde
|
|
|
|
|
|
stegni mi.....ruku
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 23
|
14.11.2008, 23:49
VODOLIJA/ Rak : poriv za slobodom i za domom su dve krajnosti koje mirite u sebi. Mozda se prvo udate i rodite dete, a potom nastavite da se provodite misleci da tako realizujete obe stvari. Da li je to recept?
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 29
|
15.11.2008, 02:34
Citat:
otprilike tako... ![]() |
|
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: danas 13:30
Godine: 41
|
15.11.2008, 03:48
bik/devica- umetnicka dusa,posesivna,organizovana,ponekad sitnicava al nepopravljivi hedonista
ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje
|
|
|
|