VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Znak i podznak
staro
  (#11 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
Odgovor: Znak i podznak - 07.06.2007, 11:50

JARAC/ Ribe : izgledate zabrinuti za covecanstvo a povremeno ste pospani. Imate budne i jake prijatelje. Device i Rakovi Vas obozavaju, ipak Vama treba neka topla dusa i miris mora!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Znak i podznak - 07.06.2007, 16:49

STRELAC/ Rak : u mladosti slobodan putnik, potom kucenik i poslusnik. Rastrzani ste izmedju kuce i radionice. Nekad ne izdrzite u nastojanjima do kraja. Posegnete za tradicijom, korenima ili misionarstvom.

Bas lepo

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#13 (permalink))
Srbobranka
Novi član
Srbobranka je na dobrom putu

Član od: 06.06.2007.
Poslednji login: 11.04.2008 20:20
Godine: 24
Odgovor: Znak i podznak - 07.06.2007, 17:49

BIK/ Strelac : radite i dan i noc da bi stvarali i sirili se sto vise; ljubav na putovanjima Vam daje elan. Optimista ste, tolerantni, cesto ste darodavac.

Sve stima - i primetila sam, da je strelac ekstremno jak u mom horoskopu, ali to i sigurno ima vese s time, da sam rano roden bik, ba sam blizu ovanu.

staro
  (#14 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Znak i podznak - 17.07.2007, 23:13

Kako svi znate podznak?CVIL-hocu i ja-help!
znak znam (rak) ,ali kod astrologa ne idem,a nigde ne vidim kako odredjujete podznak...koja su pravila ? znam za natalnu kartu,ali mi zvuci komplikovano-ascedent,descedent,pa silne kuce,kombinacije...precica mi treba jer vidim kako su mocne meseceve mene(to znam po crkvenom kalendaru)-bar na mene uticu

za koji minut(valjda to brzo ide) cu znati!postoji link za to...ima

Poruku je izmenio DrinChe, 17.07.2007 u 23:36. Razlog: dobila info

staro
  (#15 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Godine: 25
Odgovor: Znak i podznak - 18.07.2007, 00:15

Ascedant ti je podznak...Ako znas da izradis natalnu kartu tacka ac odredjuje podznak...Ako ne znas daj podatke na pp pa cu ti ja izracunati

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#16 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Znak i podznak - 18.07.2007, 00:19

U ljubim te-trcim o'ma!i ovako mi je mrsko da trazim geograFsku sirinu,duzinu etc.

joj,ala sam oF...na topic mislim sorry but happy sam

staro
  (#17 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 16:28
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Znak i podznak - 18.07.2007, 00:29

BIK/ Bik : cvrsto vladate sobom, ali i okolinom ( posebno ako je Sunce u 1. kuci). Ponekad ste melanholicni. Rezervisani, a ipak hedonista. Ciljeve ne propustate, osvajate jedan po jedan.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#18 (permalink))
Danka
strawberry blonde
Danka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamant

Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 17:18
Godine: 24
Odgovor: Znak i podznak - 02.02.2008, 16:48

BLIZANCI/ Lav : sef prodavnice, izdavacke kuce, ili prevodilac u UN su prava zanimanja za Vas. Umete i neprijatelje pretvoriti u prijatelje, a Vodolije bi da izlaze sa Vama.

......

Omnia vincit Amor

staro
  (#19 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Znak i podznak - 02.02.2008, 21:31

Citat:
DEVICA/ Vodolija : imate relaciju sa nebom, mnogo predosecate a ne pokazujete. Medju ljudima bi bili dobar alhemicar i farmaceut. Humani ste ali previse se oslanjate na racio.
Hmmmm...................

Alhemičar, jel' ?

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#20 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 17:13
Godine: 28
Odgovor: Znak i podznak - 02.02.2008, 21:50

JARAC/ Rak : tradicija, koreni, folklor, i domacinstvo su Vas imidz. Treba Vam oslonac u partneru i u javnosti. Dobro je da ste na istom poslu sa partnerom koji je od Vas obicno stariji. Rano lezete i rano ustajete?

Ono za ustajanje nikako nije....

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Prikaz za štampanje