|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban |
|
|
|
|
|
smucalica...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 15:34
Pol: Žensko
Godine: 36
|
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban -
22.05.2008, 23:02
Ako ste Vodolija, vi ste jako motivisani za nesputanost, nezavisnost i životom u slobodi. Zato je vama teško da pomirite dve opozitne potrebe čoveka: emocionalnu vezanost prema partneru i prijateljstvo. Ne vezujete se duboko pa vas ljudi vide kao hladnu i bezosećajnu. Potreban vam je partner koji će vas prihvatiti takvom kakvom jeste, koji vas razume i nema nagon da vas menja.
Pa dobro,malo i liči... Ne menjam se mnogo ali mislim da je to moja pozitivna osobina... ...a partner to treba da ceni... i poštuje ![]() |
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 02.10.2008 18:54
Godine: 31
|
22.05.2008, 23:30
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 30.09.2008 07:45
|
Citat:
![]() Crveno moZ i bez sHtanc-masine- ne mogu da zamislim (i nikada nisam) sebe pored neke sIrovine... ![]() Citat:
![]() A dotLe...ce se zadvoljim sa imaginacijom...izgleda. |
||
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 27.06.2008.
Poslednji login: 06.07.2008 01:30
Pol: Muško
|
27.06.2008, 12:08
" Ako ste Jarac, vi ste jako motivisani da puno radite i da nađete partnera za duge staze. Vi ste ambiciozzna, ozbiljna i pomalo hladna ličnost, kod koje je sve konklretno i definisano, nema reskiranja, uvek se ide na sigurno. Vama je potreban partner-pomoćnik u životu koji će biti kod kuće dok vi radite i zarađujete za topao dom u kome ćete ga smestiti da vas čeka. Nećete odabrati partnera koji u tom smislu neće moći da vas prati."
Donekle je tačno. |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 01.07.2008.
Poslednji login: 07.07.2008 13:15
|
01.07.2008, 22:46
vrh podznaka(ascendent) smo mi,a suprotno od ascendenta je descendent,osoba kojoj tezimo,da nadopuni ono sto nemamo
npr ako je nas podznak jarac,mi tezimo raku,da oplemeni nashu hladnocu,da natopi nashu zemlju isto tako i suprotno,rak je sretan jer njegova voda,topi suvu zemlju,poslije toga trava ce da buja.... (jarac zemljani znak,rak -vodeni) |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
|
01.07.2008, 22:49
boze me sacuvaj rakova.....pa nek sam stoput jarac u podznaku....
![]() |
|
|
|