VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban
staro
  (#11 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 13.03.2007, 18:11

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Ako ste Jarac, vi ste jako motivisani da puno radite i da nađete partnera za duge staze. Vi ste ambiciozna, ozbiljna i pomalo hladna ličnost, kod koje je sve konkretno i definisano, nema reskiranja, uvek se ide na sigurno. Vama je potreban partner-pomoćnik u životu koji će biti kod kuće dok vi radite i zarađujete za topao dom u kome ćete ga smestiti da vas čeka. Nećete odabrati partnera koji u tom smislu neće moći da vas prati.
pa ispadoh zesci egoista!!! a plus to, gde naci takvog muskaraca u srbiji, koji ce da sedi i ceka me kod kuce? ma, salim se... sta ce mi, bre, takav! ima i on da radi, a ne da dobija sve na tacni!

p.s. i momak mi je jarac, ne znam kako bi se dogovorili ko ce da sedi kod kuce

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 19:25
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 13.03.2007, 18:32

ja sam RAK ...
a od partnerke oçekujem da brzo razmişlja i bavi se sportom ...
horoskop je generalan ... i ima dosta istine !

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
imam i ja klima uredjaj

staro
  (#13 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 13.03.2007, 23:45

Vaga, vi ste jako motivisani za život u dvoje , (nema Vage koja "nešto ne petlja" na ljubavnom ili bračnom planu). Biti u vezi je nešto što vas ispunjava . U vezama tražite harmoniju , a ako je nema sve ćete učiniti, pa i kompromisom da je postignete i izgladite "neravnine" . Težite da izbegnete konfrontacije, a svoje protivnike i partnere "pobeđujete" (uspete da ubedite) na fini, diplomatski način . Nećete izabrati nekoga ko je neotesan ili vulgaran . Fini maniri, ljubavne zavrzlame, lepe stvari, boje, muziku, ples, ugođaj, hranu, topao dom, mirnu luku - to voli Vaga. Novac joj nije prioritet u životu, ali odnosi jesu. Zato žena Vaga obično privuče finog, elegantnog, razumnog i lepog partnera.

E !
Moj partner je tvrdoglavi Bik

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#14 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.06.2008 00:12
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 13.03.2007, 23:52

Ako ste Bik, vi imate veliku potrebu za sigurnošću onoga što posedujete; pre svega materijalnih vrednosti i onoga što najviše volite. U tom smislu nećete reskirati ni na ljubavnom planu. Stoga cenite partnera koji će vam biti potpora i pomoći da sve to uvećate i koji će velikodušno uzvratiti na vaše davanje. Žene obično biraju partnera koji su dobro situirani. Vaš kapacitet za zadovoljstvima je ogroman, pa, zato oni koji vam remete vaš ugođaj; ne pružaju ili ne uzvraćaju, i ne mogu biti vaši partneri

Moz biti.....

No me toques

staro
  (#15 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:40
Godine: 26
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 21.03.2007, 01:29

Ako ste Jarac, vi ste jako motivisani da puno radite i da nađete partnera za duge staze. Vi ste ambiciozzna, ozbiljna i pomalo hladna ličnost, kod koje je sve konklretno i definisano, nema reskiranja, uvek se ide na sigurno. Vama je potreban partner-pomoćnik u životu koji će biti kod kuće dok vi radite i zarađujete za topao dom u kome ćete ga smestiti da vas čeka. Nećete odabrati partnera koji u tom smislu neće moći da vas prati.

Otprilike je tačno mada nisam baš tolika kučka...

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#16 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 20:59
Godine: 20
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 08.05.2008, 02:48

Citat:
Ako ste Škorpion, vi ste jako motivisani da nađete partnera s kojim ćete moći da razmenite emocije na najdubljem nivou. U životu, kod vas, nema kompromisa. Sve je crno-belo; na život ili smrt; dramatično - sve dok ne prođete to traumatično iskustvo, a potom: kao da ništa nije bilo.
pa bas i nije.. vise volim sredinu..
Citat:
Potreban vam je čestit partner koji će razumeti vašu nezgodnu prirodu i obezbediti ispunjenje vaših nemerljivih i tajnih potreba.
meni treba samo ravnopravan.. jesam dominantnija po prirodi, ali to ne znaci po difoltu da cu da se pojavim sa bicem i maskom u ruci i da od njega zahtevam da mi lize stikle
Citat:
Ništa vas ne može pokolebati u odluci, pa često su vaši partneri u tom smislu slabiji od vas - ono što kažete to i uradite. Teško je vas pratiti i biti vam partner jer vi prihvatate mirno uobičajeno neprihvatlljive konsekvence. Žene su magnetične i provokativne, obično privuku tajnovitog, tihog, snažnog i seksualno atraktivnog muškarca.
nije da su slabiji.. samo su mirniji mozda..
a bez obzira na to sto trazim.. obicno zavrsim sa totalnom suprotnoscu od onoga sto sam zamislila... po difoltu..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#17 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:34
Pol: Muško
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 08.05.2008, 02:57

Ako ste Riba, vi ste jako motivisani da se žrtvujete; pružite utehu nekome ili da ga spasete. Jako ste osetljivi na potrebe drugih ljudi, a ta prevelika senzitivnost i nekritičko davanje sebe, dovodi vas često u neprimerene situacije, pa i u zablude. Ribe vole da služe drugima, pa ih često nalazimo gde se nosi uniforma. Ribe lako upadaju u "minus fazu", iz koje se teško izvlače. U nerazumevanju i nesnalaženju "na zemlji" često je ljudi karakterišu kao nepraktičnu, pa čak i nebuloznu - zato je veliki greh vređati Ribe. One nemaju prag tolerancije i razumevanja, pa upravo, takve, sebi slične izabiraju za partnere, a često i, ljude sa vrstom kompleksa na emotivnom planu, skoro uvrek neko kome je potrebna pomoć.

Ko je ovo napisao treba mu pomoći 'izlivima' što emocija,što ostalim telesnim tekućinama primerenim ovako pogrešnom sudu...

Jeste da nemam prag,al' em se grozim ljudi sa svakom vrstom kompleksa,pa i emotivnim koji je kao pojam već za raspravu,em mi se ne diže ukoliko se na trenutak osetim inferiornim,a do sada mi niko nije dokazao nikada da mogu biti inferioran... možda jednom hoće ili je neko i mogao,ali nisam ja kriv što u tu priliku sebe i druge ne dovodim ako ne želim...

Jbt možda je ovo samo za žene,a ja ne stajem...

staro
  (#18 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:54
Godine: 28
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 17.05.2008, 21:31

Citat:

Ako ste Rak, vi imate veliku potrebu da u vaše odnose uneste puno osećajnosti. Briga o porodici je prioritet u vašem životu i vi ćete birati partnera s kojim ćete moći da formirate stabilnu porodicu i dobijete decu. Ulazite u vrlo opsesivne odnose. Osetljivi ste, ranjivi, posesivni, a kada vam ne ide, vrlo ste zlovoljni; povlačite se kada naiđe opasnost. Vaš izbor može biti osoba koja je ili sentimentalno raspoložena prema vama ili neko na položaju koji će vam obezbediti sigurnost - to se pre svega odnosi na žene. Vi nećete izabrati partnera koji je grub i koji narušava vašu intimu i emocionalnu sigurnost na bilo koji način.
...mda...

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#19 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 12:35
Godine: 32
Odgovor: Kakav Vam je partner potreban - 21.05.2008, 08:10

Citat:
Ako ste Vaga, vi ste jako motivisani za život u dvoje, (nema Vage koja "nešto ne petlja" na ljubavnom ili bračnom planu). Biti u vezi je nešto što vas ispunjava. U vezama tražite harmoniju, a ako je nema sve ćete učiniti, pa i kompromisom da je postignete i izgladite "neravnine". Težite da izbegnete konfrontacije, a svoje protivnike i partnere "pobeđujete" (uspete da ubedite) na fini, diplomatski način. Nećete izabrati nekoga ko je neotesan ili vulgaran. Fini maniri, ljubavne zavrzlame, lepe stvari, boje, muziku, ples, ugođaj, hranu, topao dom, mirnu luku - to voli Vaga. Novac joj nije prioritet u životu, ali odnosi jesu. Zato žena Vaga obično privuče finog, elegantnog, razumnog i lepog partnera.
........recimo

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...