VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se ljutimo?
staro
  (#21 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: Kako se ljutimo? - 22.04.2007, 03:10

Lav - Što ne podnosi? Kad se pod sumnju stavlja njegova vrednost ili pak, pokušaji da se liši prestiža. Kada ga optužite za nedostatak hrabrosti ili pak za egocentričnost, ili ako ne znate ceniti njegovu gostoljubivost. Nedostatak divljenja za predmete kupljene prilikom njegovih šoping izleta, kao i odbijanje da vam plati piće ili večeru, ili vaš poziv da učinite isto.

Ključ: Lavlja srdžba, iako podseća na riku, retko prelazi dopuštene granice. Uostalom, svi se velikani brzo umore od svađa.

Kako ga smiriti: Objavite mu kako poznajete barem desetak osoba koje su mu strašno zavidne. Poklonite mu nešto skupo. Pitajte ga za savjet u vezi s nekom važnom kupovinom.

Pa Nebi Se Bas Slozila Sa Ovim

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: Kako se ljutimo? - 22.04.2007, 05:36

Rak - Mrzi osjećaj zanemarenosti, izostavljenosti, izolacije - uopšteno rečeno, sve situacije u kojima se oseća zapostavljenim. Strašno ga nerviraju i osobe koje kritikuju njegov dom ili njegovu figuru,

kao i svi koji ga zafrkavaju.

Osećaj da ga netko želi prevesti žednog preko vode ili iskoristiti za svoje ciljeve. Nezahvalnost.

Ključ: Raku dugo treba da se naljuti ali kada se to jednom dogodi zna se mrgoditi i biti hladan poput sante leda.

Kako ga smiriti: Mazite ga i ugađajte mu na sve moguće načine.

Poklonite mu vrlo osoban poklon.

Možete mu i nabiti osećaj krivice zato što vas je ražalostio, ili ga pak zamolite za oproštaj, mada i vi i on znate da je u krivu.

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#23 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
Odgovor: Kako se ljutimo? - 22.04.2007, 10:01

Lav - Što ne podnosi? Kad se pod sumnju stavlja njegova vrednost ili pak, pokušaji da se liši prestiža. . Nedostatak divljenja za predmete kupljene prilikom njegovih šoping izleta, kao i odbijanje da vam plati piće ili večeru, ili vaš poziv da učinite isto.

Ključ: Lavlja srdžba, iako podseća na riku, retko prelazi dopuštene granice. Uostalom, svi se velikani brzo umore od svađa.

Kako ga smiriti: Objavite mu kako poznajete barem desetak osoba koje su mu strašno zavidne. Poklonite mu nešto skupo . Pitajte ga za savjet u vezi s nekom važnom kupovinom.

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#24 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Kako se ljutimo? - 22.04.2007, 12:11

Citat:
Devica - Ono što nju ljuti je rasipanje novaca, vremena i energije. Na njene živce loše utiče i više vrsta ljudi - osobe koje su zbunjene ili cendrave, one koje se izgube u čaši vode, one koje sebi previše dopuštaju itd. Situacije u kojima se oseća obaveznom da ispravlja tuđe pogreške. Neurednost ili sve vrste dezorganiziranosti.

Ključ: Nemojte podcenjivati srdžbu jedne Device: stalno će vam držati prodike, nabijajući vam na nos sve vaše pogreške bez mogućnosti ispravaka. Njene lekcije uzmite kao pametne savete i zbrišite na svež vazduh.

Kako je smiriti: Dajte joj da radi nešto praktično ili korisno kao što je kuvanje, pranje, brisanje prašine, pospremanje. Kupite joj novi kućni uređaj ili neku zanimaciju po "uradi sam" načelu. Obećajte joj da ćete poraditi na vlastitim greškama.
Hm...Ima stvari koje su "važeće" ali više je stvari koje nisu vezane za moj karakter...

staro
  (#25 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Kako se ljutimo? - 22.04.2007, 14:13

Ključ: Ima izvrsnu memoriju i držat će vam lekcije zbog događaja iz pretpovijesti. Ukoliko ste samo jednom naljutili Bika, to će vam nabijati na nos sledećih nekoliko desetleća.
ma ja sam zaboravna

"Ko me je icim zaduzio,
a pamcenje imam ko slon,
dobice sta je zasluzio
i kad tad nastradace on."

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#26 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Kako se ljutimo? - 24.04.2007, 11:56

[quote=SQUAW;31493]Ovan - Najviše ga živcira ono što usporava ili koči njegove inicijative. Osobe ili stvari koje se nađu između neke njegove ideje i njenog istodobnog sprovođenja u delo ili one koje mu oduzimaju moć odlučivanja. Smetaju mu svi koji su spori, oni kojima treba "sto godina" da donesu neku odluku i uopšte sve što iskušava njegovo strpljenje.

Ključ: Iako zna biti vrlo žestoka i neugodna, na svu sreću njegova ljutnja kratko traje.

Kako ga smiriti: Odvucite mu pažnju nekom novom idejom ili projektom kojem se može posvetiti. Pomozite mu da nešto obavi u rekordnom roku. No pre pružanja bilo kakve pomoći najpametnije je pričekati da barem malo ispuca svoju ljutnju

Onaj ko nije na svojoj koži iskusio Ovnov bes - ne zna šta je to! Tornado. Ova poslednja rečenica je jedino rešenje... Odvlačenje pažnje - nema šanse. Moj Ovan mora do kraja da eksplodira, pa onda možemo da pričamo...

Vodolija - Ljute ga svi koji su kruti i uskogrudi, koji preziru humanost i toleranciju, oni koji pod svaku cenu žele biti u pravu ili mu nameću osećaj obaveze. Idu mu na živce oni koji ne žele naučiti baš ništa o Internetu ili informatici.

Ključ: Ne očekujte da će Vodolija biti istrajan u svojoj ljutnji. Jednom kad ga srdžba prođe, vrlo je verojatno da se neće uopšte sećati zbog čega se naljutio.

Kako ga smiriti: Uključite ga u neki humanitarni ili mirovni projekt. Poklonite mu neki poslednji hit moderne tehnologije. Organizirajte tulum za njega i cijelo njegovo društvo. Pozovite ga na večeru u neki egzotični restoran.

Što se mene, Vodolije, tiče - nemam šta da dodam. Sve je tako...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#27 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Kako se ljutimo? - 26.08.2007, 19:57

Citat:
kada tražite da vam otkriva tajne
definitivno, mrzim da pricam o tome.. pa cak i sa najboljom drugaricom.. o meni niko ne zna sve..

Citat:
Čuvajte se škorpionske srdžbe
takodje tacno.. retko kad se naljutim bez razloga, i pokusam da resim diplomatijom.. ali zavisi ko me naljuti.. umem da budem takva kucka u svadji, da doticna osoba kojoj su reci upucene gleda u mene kao u najgoreg neprijatelja..

Citat:
Dajte mu za pravo
Citat:
Ako ste mu partner, dobar seks uvijek pali.
podrzavam

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#28 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 17:14
Godine: 29
Odgovor: Kako se ljutimo? - 27.08.2007, 09:04

Strijelac - Mrzi sve što ga sputava u fizičkom kretanju i duhovnom napredovanju. Beskrupulozni tipovi, bolesti koje ga bacaju u krevet, ljudi koji mu govore da je idealista i da će se razočarati - sve mu to pije živce. Pokvarenjaci, nepoštenjaci, svi koji čine greške zbog lenosti ili neznanja.

Ključ: Iako brzo plane, i u toj svojoj ljutnji pokušava baratati nekim argumentima, iako prilično šupljim, brzo se i smiri.

Kako ga smiriti: Pozovite ga na vožnju motorom. Poklonite mu malog psića ili macu. Predložite mu da prikupi sredstva u nekoj humanitarnoj akciji.

Ajme.. Mislim da ću zbog ovog počet vjerovati u horoskop
Ma šalim se. Oduvijek vjerujem u karakterne osobine znakova. Brzo planem i tada napadnem glupim i netočnim čak argumentima. Nažalost, idem da povrijedim. Naučila me moja sestra Ali, nije mi teško za par minuta, par sati reći oprosti ako nije kasno za kajanje).

Motor? Moja neispunjena želja za vožnju na motoru

staro
  (#29 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Kako se ljutimo? - 27.08.2007, 14:25

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Vodolija - Ljute ga svi koji su kruti i uskogrudi, koji preziru humanost i toleranciju, oni koji pod svaku cenu žele biti u pravu ili mu nameću osećaj obaveze. Idu mu na živce oni koji ne žele naučiti baš ništa o Internetu ili informatici.

Ključ: Ne očekujte da će Vodolija biti istrajan u svojoj ljutnji. Jednom kad ga srdžba prođe, vrlo je verojatno da se neće uopšte sećati zbog čega se naljutio.

Kako ga smiriti: Uključite ga u neki humanitarni ili mirovni projekt. Poklonite mu neki poslednji hit moderne tehnologije. Organizirajte tulum za njega i cijelo njegovo društvo. Pozovite ga na večeru u neki egzotični restoran.
Bogami, ponekad umem da se ljutim dugo. I da budem zlopamtilo. Mora da je to od podznaka... Ili nešto skrnavo iz genetskog materijala...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro