|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako se ljutimo? |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kako se ljutimo? -
22.04.2007, 14:13
Ključ: Ima izvrsnu memoriju i držat će vam lekcije zbog događaja iz pretpovijesti. Ukoliko ste samo jednom naljutili Bika, to će vam nabijati na nos sledećih nekoliko desetleća.
ma ja sam zaboravna ![]() "Ko me je icim zaduzio, a pamcenje imam ko slon, dobice sta je zasluzio i kad tad nastradace on." ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
24.04.2007, 11:56
[quote=SQUAW;31493]Ovan - Najviše ga živcira ono što usporava ili koči njegove inicijative. Osobe ili stvari koje se nađu između neke njegove ideje i njenog istodobnog sprovođenja u delo ili one koje mu oduzimaju moć odlučivanja. Smetaju mu svi koji su spori, oni kojima treba "sto godina" da donesu neku odluku i uopšte sve što iskušava njegovo strpljenje.
Ključ: Iako zna biti vrlo žestoka i neugodna, na svu sreću njegova ljutnja kratko traje. Kako ga smiriti: Odvucite mu pažnju nekom novom idejom ili projektom kojem se može posvetiti. Pomozite mu da nešto obavi u rekordnom roku. No pre pružanja bilo kakve pomoći najpametnije je pričekati da barem malo ispuca svoju ljutnju Onaj ko nije na svojoj koži iskusio Ovnov bes - ne zna šta je to! Tornado. Ova poslednja rečenica je jedino rešenje... Odvlačenje pažnje - nema šanse. Moj Ovan mora do kraja da eksplodira, pa onda možemo da pričamo... Vodolija - Ljute ga svi koji su kruti i uskogrudi, koji preziru humanost i toleranciju, oni koji pod svaku cenu žele biti u pravu ili mu nameću osećaj obaveze. Idu mu na živce oni koji ne žele naučiti baš ništa o Internetu ili informatici. Ključ: Ne očekujte da će Vodolija biti istrajan u svojoj ljutnji. Jednom kad ga srdžba prođe, vrlo je verojatno da se neće uopšte sećati zbog čega se naljutio. Kako ga smiriti: Uključite ga u neki humanitarni ili mirovni projekt. Poklonite mu neki poslednji hit moderne tehnologije. Organizirajte tulum za njega i cijelo njegovo društvo. Pozovite ga na večeru u neki egzotični restoran. Što se mene, Vodolije, tiče - nemam šta da dodam. Sve je tako... Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:34
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
26.08.2007, 19:57
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
||||
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 17:14
Godine: 29
|
27.08.2007, 09:04
Strijelac - Mrzi sve što ga sputava u fizičkom kretanju i duhovnom napredovanju. Beskrupulozni tipovi, bolesti koje ga bacaju u krevet, ljudi koji mu govore da je idealista i da će se razočarati - sve mu to pije živce. Pokvarenjaci, nepoštenjaci, svi koji čine greške zbog lenosti ili neznanja.
Ključ: Iako brzo plane, i u toj svojoj ljutnji pokušava baratati nekim argumentima, iako prilično šupljim, brzo se i smiri. Kako ga smiriti: Pozovite ga na vožnju motorom. Poklonite mu malog psića ili macu. Predložite mu da prikupi sredstva u nekoj humanitarnoj akciji. Ajme.. Mislim da ću zbog ovog počet vjerovati u horoskop ![]() Ma šalim se. Oduvijek vjerujem u karakterne osobine znakova. Brzo planem i tada napadnem glupim i netočnim čak argumentima. Nažalost, idem da povrijedim. Naučila me moja sestra Ali, nije mi teško za par minuta, par sati reći oprosti ako nije kasno za kajanje).Motor? Moja neispunjena želja za vožnju na motoru ![]() |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
27.08.2007, 14:25
Citat:
Bogami, ponekad umem da se ljutim dugo. I da budem zlopamtilo. Mora da je to od podznaka... Ili nešto skrnavo iz genetskog materijala... ![]() Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|