|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Šoljica od kafe |
|
Odgovor: Šoljica od kafe |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Šoljica od kafe -
23.03.2006, 00:21
To mi je predstavljalo samo zabavu jos tamo negde u srednjoj skoli. Ne da ne verujem da u solji bilo sta "pise", vec me najstrasnije izludjuje kad vidim zrele ljude koji tome pridaju bilo kakvu vaznost
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
23.03.2006, 00:43
Obavezno prevrnes prema sebi i prekrstis tri puta.
Pa ja ne znam kako se nisam otrovala od te kafe. Popijes po 5 solja, samo da ti uspe soc. :mig: A specijalno ako posle spolja gledas parove. Za to treba materijala. Pa onda taj sto gleda posle pogadja ko je koji par. Koliko god se ja trudila u tim magarecim godinama da nesto vidim u toj solji, nista mi nije bilo jasno. Apsolutna enigma... kao i gledanje u dlan, pasulj, karte, svinjsku plecku i ostalo sta sve od toga ima... A da, i obavezno imaju neki dani koliko se secam kad se gleda u solju... otprilike, kao, solja se petkom najbolje otvara ili tako neka budalastina. I onda ti burazeru sednes u petak i otkines se od kafe. Moju babu kad bi pitale komsinice zna li da gleda u solju, odgovarala bi - znam, ali u punu. A ova druga koja je bila zajebant, lozila je celu zgradu godinama. Ama ceo komsiluk... onaj koji se palio na to. A vrtela je par istih recenica.-Cuces neki glas. (Ova mi je najjaca )-Neko se iz kuce sprema na put. -Neko ti se bolestan provodi. (Ova mi recenica nikad nije bila logicna) I onda se tetka Vida pokupi i ode kuci, kao baba je sve pogodila, a ova se zaceni. Ja je pitam "Baba bre, kako mozes?" "Cuti, meni prodje vreme, a one zadovoljne. I jos se posle sita ismejem." E vala, vise nisam majmun (uz duzno postovanje ovoj zivotinji). ![]()
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
23.03.2006, 02:33
Citat:
Nisam gadljiv, ali majku mu, sve ima granicu. Ili jos gore, ako se soc zavuce ispod noktiju pa bude ko da su kopali u rudniku. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Šoljica od kafe |