|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Šoljica od kafe |
|
Odgovor: Šoljica od kafe |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Šoljica od kafe -
23.03.2006, 00:21
To mi je predstavljalo samo zabavu jos tamo negde u srednjoj skoli. Ne da ne verujem da u solji bilo sta "pise", vec me najstrasnije izludjuje kad vidim zrele ljude koji tome pridaju bilo kakvu vaznost
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:45
Godine: 33
|
23.03.2006, 00:43
Obavezno prevrnes prema sebi i prekrstis tri puta.
Pa ja ne znam kako se nisam otrovala od te kafe. Popijes po 5 solja, samo da ti uspe soc. :mig: A specijalno ako posle spolja gledas parove. Za to treba materijala. Pa onda taj sto gleda posle pogadja ko je koji par. Koliko god se ja trudila u tim magarecim godinama da nesto vidim u toj solji, nista mi nije bilo jasno. Apsolutna enigma... kao i gledanje u dlan, pasulj, karte, svinjsku plecku i ostalo sta sve od toga ima... A da, i obavezno imaju neki dani koliko se secam kad se gleda u solju... otprilike, kao, solja se petkom najbolje otvara ili tako neka budalastina. I onda ti burazeru sednes u petak i otkines se od kafe. Moju babu kad bi pitale komsinice zna li da gleda u solju, odgovarala bi - znam, ali u punu. A ova druga koja je bila zajebant, lozila je celu zgradu godinama. Ama ceo komsiluk... onaj koji se palio na to. A vrtela je par istih recenica.-Cuces neki glas. (Ova mi je najjaca )-Neko se iz kuce sprema na put. -Neko ti se bolestan provodi. (Ova mi recenica nikad nije bila logicna) I onda se tetka Vida pokupi i ode kuci, kao baba je sve pogodila, a ova se zaceni. Ja je pitam "Baba bre, kako mozes?" "Cuti, meni prodje vreme, a one zadovoljne. I jos se posle sita ismejem." E vala, vise nisam majmun (uz duzno postovanje ovoj zivotinji). ![]()
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
23.03.2006, 02:33
Citat:
Nisam gadljiv, ali majku mu, sve ima granicu. Ili jos gore, ako se soc zavuce ispod noktiju pa bude ko da su kopali u rudniku. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
12.10.2008, 19:51
meni je to i dan danas aktuleno
iako u to generalno ne verujem, par puta se npr. dogadjalo da onaj ko mi gleda u solju ubode nesto sto se i dogodi mada, to ej stvar podsvesti ako ona meni kaze da cu dobro da se provedem u gradu (doduse, ne treba meni u solju gledati kako cu se ja provesti, kad je sa mnom provod zagarantovan ) naravno da ce biti dobro, kad sama sebi odredim dobro ![]() a fora kao, gledaju ti najbolej drugarice u solju, koje i inace znaju sve o tebi.. i sta ima da ti pogadja? moze da mi kaze samo ono sto zelim da cujem i da mi nalupeta nesto pa da se pravi i vidovita pored gledanja u solju ![]() a odavno to ne praktikujem toliko cesto, mozda jednom u godinu dana, cisto iz zezanja, interesuje me samo da na kraju ubodem zelju.. cak se i secam, kaziprst je za porodicu, srednji prst je za ljubav a domalitj je za posao.. ako bodes palcem, svakako ce da se ispuni, pa zasto onda bodemo onim prstima koji imaju namenu ![]() inace, ja znam da gledam u solju kao klinka sam se zesce lozila na to bas, pa sam i iz knjiga ucila, drugarice se okupe pa na papire pisu, cak sam i kod jedne baba vracke u selu isla da me uci.. a ucila me je ako bih joj odnela kutiju cigara i kutiju hrane za macke, posto je macak imao 15 kila i tako, popamtila sam ja to onako kroz maglu se secam i sad, mada ne gledam u solju, smori to, uglavnom drugaricama ako baaaaaaas previse smaraju i onda gledam da vidim najcrnje, pa nek' misle da navlacim baksuz, samo da ne dave vise ![]() Citat:
pa onda lupetas koji ej najlepsi par, koji se najlepse ljubi ( ), pa gledas kosu kao i na kraju dodjes do broja cipela samo da pogodis ko je koji par ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
Mali Badža
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 19:42
|
13.10.2008, 15:25
Pijem kafu kao turkinja (i turčin - zajedno) ... ali nikada mi niko nije gledao u šolju.
To mi je nekako bzvz ... ![]() ali zato ... ![]() imam jednog "lika" koji me baš zabavi " gledanjem u karte " ... naravno skoro uvek (UVEK) mi kaže sve nešto lepo-fino-krasno (jer zna da se užasavam zlosutništva). ![]() |
|
|
|