|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sa kojim znacima se slazete/ne slazete? |
|
Odgovor: Sa kojim znacima se slazete/ne slazete? |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Sa kojim znacima se slazete/ne slazete? -
12.05.2006, 09:04
Ja na to ne dajem ni 5 para.
Mada, sto se tice nekih poznanstava, pokazalo se da su neke stvari tacne. Npr, sa strelcevima se podnosim, sa jarcevima tolerisem, a sa lavovima oci vadim. Sto se tice ljubavne strane, nemam problema. Ljubav cini cuda. Mada sa devicama, nikako. Namirisem ih na km, i opasno me privlace. Ali neuspeh je zagarantovan. Jednostavno, nikako da se slozimo i obavezno gubim zivce. No, sada sam se opametila i cim skapiram da je devica, ja tutanj. |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 19:25
Pol: Muško
Godine: 32
|
12.05.2006, 19:44
Da, pa ja znate ne davam ni pishiva boba. Ja i horoskop?
Ma to je chisto sujeverje ..chit'o sam ja..Ali se slazzem samo sa strelcima i jarchevima(ako im je podznak shkorpija) .. dok sam tolerantan prema vodolijama, ovnovima,a bikove i shkorpije mrzim dok mi je Mars u ascedentu, a sunce u shestoj kuci.. Sa devicama se dosta dobro slazzem, mada su odnosi sa njima za njih po nekad bolni, dok je moj Merkur u njihovoj prvoj kuci prvi put. A kad je jednom Jupiter ushao u ascedent Vodolije, sa kojom sam bio u vezi, moj Merkur je izasha iz ascedenta. Tako da na prvi pomen Vodolije ja vatam tutanj. Pri tome ne davajuci pishiva boba. Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Pol: Žensko
Godine: 28
|
16.05.2006, 10:23
Citat:
No, da pojasnim. Pet para ne dajem u smislu da se sasvim dobro slazem i KOMUNICIRAM i sa gore pomenutim lavovima, jarcevima i strelcevima. Ne dajem ni pet para, u smislu da ne ocenjujem osobe samo na osnovu ono malo znanja tj. necega sto sam cula, procitala i sl. o horoskopskom znaku te osobe. Post je bio odgovor na postavljeno pitanje i odgovorila sam na osnovu dosadasnjeg iskustva, pri cemu i dalje ostajem pri stavu da ukoliko se osobe razumeju, slazu itd. i to u bilo kakavom odnosu ( poslovno, privatno... ) NARAVNO da nije bitan tamo neki znak. |
|
|
|
|