VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Astrologija

Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Cvece i vas znak...
staro
  (#1 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 26.11.2008 01:25
Pol: Žensko
Cvece i vas znak... - 03.02.2008, 09:25

JARAC
Uporan i sposob-to su karakteristike Jarceva. To se vidi i po njihovom izboru boja: plava, zuta, zelena i bela. Ista stvar je kada je u pitanju izbor cveca: narcis, ljubicice, gardenije.

VODOLIJA
Vodolije su raznoliki koliko i sam misao. Oni su kreativni i mnogostrani ljudi. Mogu da pokriju svaku situaciju. Imaju toplo srce i ljubav prema svima. Njihovim bojama dominiraju: plava, violet i zelena.
Cvece: lale, hortenzije.

RIBE
Ribe imaju neuobicajeno razvijen osecaj koji im pomaze da nepogresivo shvate sta ljudi misle i osecaju. Obicno izgledaju mirno i opusteno, neprestano u potrazi za svojom sustiom. Njihove najomiljenije boje su plava, purpurna i zelena. Ribe obozavaju lilas, nezaboravak, kamelije i narcis.

OVAN
On je impulsivan, prepun energije i ambicija. Voli uzazov. Njegove boje su oranz, crvena i zuta.
Cvece koje najvise voli: orhideje, ljubicice, jorgovan.

BIK
Bik zna da izvuce najbolje iz svakog novog iskustva. Solidan je i stabilan. Voli zelenu, pink i svetlo plavu boju.
Cvece koje najvise voli: mak, divlji ljiljan i jorgovan.

BLIZANCI
Oni se dobro adaptiraju na sve novo. Spektar boja koje vole je: zuta, bela i plava. Margarite odgovaraju njihovom temperamentu, anemone ih ocaravaju, gloksinija ih fascinira.

RAK
Rak je lojalan i topao. Zbog svoje prirodne diplomatije i osetljivosti cine oko sebe zivot prijatnijim. Voli belu i srebrnu, ali i zelenu boju.
Njegovo cvece su ruza, jasmin i gardenije.

LAV
I pored tendencije da dominira, Lav je blagonaklon, romantican i nezan. Jos u stara vremena smatralo se da voli jake boje kao sto su zuta, oranz i crvena.
Lav voli suncokret, elegantne latice gladiola i dugovecne lupines.

DEVICA
Rodjeni u znaku Device su perfekcionisti. Uprkos njihovom naginjanju prema logici u svakodnevnom zivotu, njihove boje ukazuju na romantiku i lojalnost: zelena, bela, plava i ljubicasta.
Device uzbudjuje miris jorgovana, elegantnih ljiljana i laburnijuma.

VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti.

ŠKORPIJA
Škorpiju karakterisu snazne emocije. Ona uopste ne bezi od velikog rizika ili prepreka- ona se nikad ne predaje. Kao sto su posebni, takve su i njihove boje: oker zuta, crvena i ljubicasta. Njihovo omiljeno cvece je takodje specijalno: geranijum, dalije i mirisljavi jasmin.

STRELAC
Strelac je inteligentan, idealista(bez obzira sto je ponekad razocaran) i veliki radnik. Voli jesenje boje: oranz, zuta, plava, zelena. Cvece koje njavise vole je: margarita, dalija i karanfil. Ipak, nikad im ne dosade ljubicice!

izvor - net

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Cvece i vas znak...
staro
  (#2 (permalink))
DanijElla
Slatka mala
DanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan članDanijElla je naprosto sjajan član

Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Godine: 30
Odgovor: Cvece i vas znak... - 09.03.2008, 15:22

Citat:
LAV
I pored tendencije da dominira, Lav je blagonaklon, romantican i nezan. Jos u stara vremena smatralo se da voli jake boje kao sto su zuta, oranz i crvena.
Lav voli suncokret, elegantne latice gladiola i dugovecne lupines.
a volimo i crvene ruze

Žena nije stvar od celika, ona je cvet. Ona ne traži suvoparnu stvarnost, ona želi vedrinu ljubaznih reci. Bolje je svakog dana reci nešto milo, nego surovom ozbiljnošcu raditi za nju celog veka.

staro
  (#3 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
Odgovor: Cvece i vas znak... - 09.03.2008, 16:03

BLIZANCI
Oni se dobro adaptiraju na sve novo. Spektar boja koje vole je: zuta, bela i plava. Margarite odgovaraju njihovom temperamentu, anemone ih ocaravaju, gloksinija ih fascinira.

Mene svo cvece ocarava...tako da je i ovo tacno.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#4 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 00:18
Odgovor: Cvece i vas znak... - 10.03.2008, 01:10

Citat:
VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink (no go!) , zelena (ok) i plava (tu i tamo). Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti. (hmmmm)

ŠKORPIJA
Škorpiju karakterisu snazne emocije. Ona uopste ne bezi od velikog rizika ili prepreka- ona se nikad ne predaje. Kao sto su posebni, takve su i njihove boje: oker zuta (moze), crvena (Yes!) i ljubicasta (never ever!). Njihovo omiljeno cvece je takodje specijalno: geranijum, dalije i mirisljavi jasmin.

Ne mogu da se odlucim koja sam od te dve, al' ne mogu ocigledno ni zvezde.
Volem kaktuse - to je garant neki rogati znak!
Sve u svemu - izem ti cvetni coroskop!

Never confuse movement with action.

staro
  (#5 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 18:34
Godine: 33
Odgovor: Cvece i vas znak... - 10.03.2008, 11:57

Citat:
sussi kaže: Pogledaj poruku

VAGA
Astroloski znak Vage oznacava harmoniju i ravnotezu. Vaga-diplomata uvek u potrazi za pravdom. Boje koje Vagi odgovaraju su pink, zelena i plava. Slabi su na ruze i hrizanteme koje su kao i Vage, kombinacija moci i neznosti.

Šta reći... sva sam hrizantemasta..ma daj

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#6 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:49
Godine: 36
Odgovor: Cvece i vas znak... - 13.08.2008, 22:23

Citat:
VODOLIJA
Vodolije su raznoliki koliko i sam misao. Oni su kreativni i mnogostrani ljudi. Mogu da pokriju svaku situaciju. Imaju toplo srce i ljubav prema svima. Njihovim bojama dominiraju: plava, violet i zelena.
Cvece: lale, hortenzije.

Ja volim cveće i imam ga puno i to raznorazno...
Najviše volim margarete i to one bele sa žutim krugom u sredini, to mi je car svih cvetova, što bi rekao Đole...
Ali volim i sve ostalo cveće...

staro
  (#7 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 19:29
Godine: 19
Odgovor: Cvece i vas znak... - 13.08.2008, 23:14

Citat:
RIBE
Ribe imaju neuobicajeno razvijen osecaj koji im pomaze da nepogresivo shvate sta ljudi misle i osecaju. Obicno izgledaju mirno i opusteno, neprestano u potrazi za svojom sustiom. Njihove najomiljenije boje su plava, purpurna i zelena. Ribe obozavaju lilas, nezaboravak, kamelije i narcis.
ma ja obozavam cvece (((: ali polen...

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#8 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Cvece i vas znak... - 13.08.2008, 23:18

Citat:
RAK
Rak je lojalan i topao. Zbog svoje prirodne diplomatije i osetljivosti cine oko sebe zivot prijatnijim. Voli belu i srebrnu, ali i zelenu boju.
Njegovo cvece su ruza, jasmin i gardenije.
jasmin najvise...

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#9 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 17:51
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Cvece i vas znak... - 13.08.2008, 23:20

Bik ne voli pink i ne voli mak.
Voli ruze, lale, majske karanfile i oleander.

Narcis mu dodje onako usput za svakodnevnicu, da se nadje...

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#10 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale