|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Astrologija Numerologija, tarot, horoskop, gatare, vračare, Kleopatre... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dom i porodica kroz prizmu planeta |
|
Odgovor: Dom i porodica kroz prizmu planeta |
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 02.11.2008 23:34
Pol: Žensko
Godine: 30
|
Odgovor: Dom i porodica kroz prizmu planeta -
18.04.2007, 01:13
LAV
- On je taj koji bira i odlučuje , pa ako živite sa njim, vaše je samo da - slušate . Naravno, život sa Lavom podrazumijeva sjaj, povlastice i prestiž, jer je on osoba od stila i veoma ugledna ličnost . Kompromis, prilagođavanje, tolerancija, neka vas ne brinu, sve će biti kako Lav kaže . Vi, eventualno, možete da izrazite ogromnu sreću i zahvalnost što vam je pripala čast da zlatni kavez dijelite sa ovom rijetkom zvjerkom .Čast je živeti sa lavom, tj. lavicom ![]() |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
20.04.2007, 11:25
Juuu, kad se ovako sagledam - kao jedna veoma tipična Vodolija... u zajedničkom životu sa jednim isto tako veoma tipičnim Ovnom... Niko nam ne bi prognozirao ni pet dana braka... A nas, evo, godinama.... E sad, da li su tu i podznaci učinili svoje, ili je nešto drugo "umočilo prst u farbu" - ne znam. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
Dom i porodica kroz prizmu planeta |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
|
Citat:
Naravno, život sa Lavom podrazumijeva sjaj, povlastice i prestiž, jer je on osoba od stila i veoma ugledna ličnost. Kompromis, prilagođavanje, tolerancija, neka vas ne brinu, sve će biti kako Lav kaže. ![]() Vi, eventualno, možete da izrazite ogromnu sreću i zahvalnost što vam je pripala čast da zlatni kavez dijelite sa ovom rijetkom zvjerkom. ![]() |
|
|
|
|
|
|
trag u beskraju
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 11:59
Godine: 28
|
24.03.2008, 11:56
BLIZANCI
- Život sa Blizancima može da bude veoma naporan ili veoma zanimljiv, zavisi šta želite. Nema problema sa prilagođavanjem, svemu mogu da se prilagode! Nema problema ni sa promjenama, obožavaju da mijenjaju mjesto boravka, stil, partnera, posao. Nećete imati nikakvih problema, jer oni imaju rješenje za svaki problem. Možda nećete imati krov nad glavom ili ušteđevinu, ali zato bogat društveni život sigurno hoćete. Pa,ne bih se ja bas slozilila sa ovim. Sto se prilagodjavanja tice,ne ide to bas,kod mene tako lako i menjanje boravka nisu za mene izmislili,kao ni menjanje partnera.....Zatim....pare ne trosim bezveze i znam da stedim.Mislim da je istina"Život sa Blizancima može da bude veoma naporan ili veoma zanimljiv, zavisi šta želite." i "Nećete imati nikakvih problema, jer oni imaju rješenje za svaki problem." i " bogat društveni život sigurno hoćete". |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 18:32
|
25.03.2008, 01:29
Citat:
A sto me voli...svaka mu cas'. Citat:
pogotovo kad ona kap prelije cashu...![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
||
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
25.03.2008, 01:35
Citat:
![]() Citat:
![]() Ma svi smo divni ...Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
||
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 16:49
Godine: 31
|
25.03.2008, 01:37
Citat:
ta sam ![]() Citat:
|