VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Najvece zlo danasnjice je:
terorizam 10 20.41%
siromastvo 15 30.61%
zagadjenje 17 34.69%
organizovani kriminal 8 16.33%
otudjenje ljudi 11 22.45%
nista od navedenog 8 16.33%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 49. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najvece zlo danasnjice
staro
  (#31 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
Pol: Žensko
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 21.04.2007, 11:57

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
siromastvo. meni je naprosto nevjerojatno da vise od milijardu ljudi nema pristup ispravnoj vodi za pice i da ljudi u nekim dijelovima svijeta umiru kao muhe od bolesti koje su u normalnim okolnostima izljecive ili se mogu drzati pod kontrolom.
Iako sam glasala za otuđenost ljudi skroz se slažem sa natty...Pre neki dan sam gledala reportažu iz Indije...Ono je strašno...Boskopska sala im je sobičak sa tv-om u bukvalnom smislu...Kreveti su napolju a žive u prostoriji kao neki manji hodnik...većina čak živi i napolju...Peru veš u kamenim pregradicama...a pri tom navedeno je da to i nije slika najsiromašnijih vec prosečnih ljudi...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 09:24
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 28.05.2007, 12:25

Glad za novcem i moći.

staro
  (#33 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamantcicka je dijamant

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 28.05.2007, 15:27

Pohlepa i bahatost...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#34 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:47
Godine: 57
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 19.12.2007, 01:11

Kao i dosada, novac i trka za njime.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#35 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 10:50
Godine: 32
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 13.02.2008, 10:07

Ništa od navedenog.
Po meni totalno poremećen sistem vrednosti,i mi sami, mi i naše predrasude koje su sve jače u poslednje vreme...

ako vec moraš da progutaš žabu...ne gledaj je dugo...

staro
  (#36 (permalink))
itebejac
Početnik
itebejac će uskoro postati poznat članitebejac će uskoro postati poznat član

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 01:57
Godine: 32
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 20.02.2008, 02:43

Neznanje, odnosno manjak znanja, manjak obrazovanosti.
Problemi se rešavaju pravilnim obrazovanjem svih generacija (ovo je utopija, ali ipak rešenje).

Sam sebe kažnjava onaj koji se nervira zbog gluposti drugih ljudi.

staro
  (#37 (permalink))
Bazarov
Početnik
Bazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamant

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: juče 22:55
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 15.03.2008, 17:08

Citat:
vojvodjan kaže: Pogledaj poruku
Nista od gore navedenog.

Najvece zlo danasnjice su ljudi koji ne mogu da zive sa mislju da postoje i drugi na ovome svetu. Razliciti od njih, bilo u boji koze, govoru, veri, naciji.
Kako ocekivati od coveka koji nije u stanju da shvati drugog od svoje vrste, da razume prirodu, ili bilo sta sto nije samo u njegovom interesu.

Moderan svet tezi da ove karakteristike kod ljudi prikaze kao da su pozitivne.
-Bee different-My way-just do it- su samo od nekih 'izraza' koji se danas koriste,

Ubedljivo najgluplja: Nacionalizam nije losa stvar...ne uopste...ubise se da mi objasne kako je to dobro..ma fantasticno je, kako sam do sada mogao ziveti bez nacionalizma.. nije mi jasno...ma stvarno..sovinizam je lose...nacionalizam nije...krene on opet da me 'prosvetli', al jebiga ja sam glupi lala, pa nesto bas i ne kontam to. Neka fala.

Da li mozemo svi da zivimo po tim i slicnim izrazima. ...Samo ja.... Boli me...za ostale.., slabici,..najjaci smo,...su opet neke od reci koje cesto cujem danas koje su direktan odraz opste degradacije ljudskih vrednosti.
Pravih ljudskih vrednosti. (malo je teze setiti ih se danas jelda?, ali ja ih sada necu nabrajati, pokusajte se setiti, znate VI ali ste malo zaboravili..)

Mozda kada neko konacno shvati da sam ja samo Ljudsko bice, a ne crnac, belac, Zuti, zeleni, rumun, srbin, madjar, turcin, katolik, musliman, pravoslavac, i ko zna koje jos sve 'klasifikacije' ne koristimo danas da bi opravdali svoj egoizam, neznanje ili mane.

I JA koristim klasifikaciju, ponekad (jbg. i ja zivim u sadasnjosti..)...ali ja delim svoju vrstu samo na dva tipa: Ljudsko Bice ili Budala, nista vise, a vi se gospodo podel'te. (nadam se, u interesu dece da je prvih vise...mnogo vise.)

I kada svima bude na prvom mestu porodica, deca,zena, muz, komsija, komsinica,(meni komsinica... ), zivot, pa tek onda sve ostalo...

Mozda onda nece biti potrebe za ovakvom anketom..

Ja radim na tome. Molio bih i vas isto.
Na ovo ne bih imao da dodam ništa, osim, možda, da je još jedno veliko zlo čovečanstva osrednjost, a da je jedan od najlošijih, najpogubnijih načina borbe protiv nje agresivno isticanje EGA, tj. svega (pazi, rimuje se, kao da je istinito) što je naveo kolega Vojvođan.

Bio je zanimljiv, sad je dosadan. Bio je sočan, sad je sparušen. Bio je jedan jedini, sad je jedan od mnogih. Zar to znači: opametiti se? (Meša, Tvrđava)

staro
  (#38 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 09:30
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 15.03.2008, 17:26

Citat:
Muckota kaže: Pogledaj poruku
Sta VI smatrate najvecim zlom danasnjice?
Pomodarstvo

staro
  (#39 (permalink))
Fingon Feanor
Početnik
Fingon Feanor će uskoro postati poznat član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 02.06.2008 18:22
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 28.05.2008, 01:58

Mnogo je budala na net-u!

staro
  (#40 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 15:01
Odgovor: Najvece zlo danasnjice - 28.05.2008, 02:27

Citat:
Fingon Feanor kaže: Pogledaj poruku
Mnogo je budala na net-u!
Bravo kolega... Ti nikada ništa ne napišeš bez baš jakog argumenta...

Odgovor