|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Šta je najpoznatiji srpski brend? | |||
| Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl. |
|
14 | 21.21% |
| Exit festival |
|
12 | 18.18% |
| Emir Kusturica |
|
6 | 9.09% |
| Suđenja u Hagu i ratovi |
|
10 | 15.15% |
| Vlade Divac |
|
4 | 6.06% |
| Slobodan Milošević |
|
9 | 13.64% |
| Guča |
|
4 | 6.06% |
| nešto sasvim osmo |
|
7 | 10.61% |
| Učesnika ankete do sada: 66. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: 03.12.2008 03:48
Pol: Muško
Godine: 18
|
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend -
07.08.2008, 22:39
Poznati smo po tome sto smo 1389 branili Evropu koja nam je 90-ih u RS i RSK lepo vratila narocito 1999 kad su nas bombardovali..
Poznati smo po neslozi kada je na krajinu krenulo 200 000 naoruzanih ustasa da nam kolju decu mi iz Srbije smo to mirno posmatrali(mi u vojvodini smo sledeci klace oni i nas onda mozda promenite misljenje veliki VOJVODJANI) i da nastavim umesto da pomognemo krajini da koja je jedva 20 000 vojnika imala mi tako,mogli smo do odbraniti sta smo hteli a sve smo izgubili ko je pomagao braci iz R.Srpske?niko a cela hrvatska herceg bosna balije turci mudzahedini alijini sa svih strana sveta uradili na R.Srpsku kojima cestitam na hrabrosti koju mi i Srbiji nemamo(nisam ni iz RS ni iz krajine vojvodjan sam),operacija UNA 95 hrvatskoj,herceg bosni i muslimanima nije posla za rukom(neverovatno)iako su krenuli sa vojskom koja je pocistila krajinu i imali su neuporedivo veci broj vojnika ipak RS se odbranila usledio je dejton i dobili smo sto smo dobili izgubuli sto smo izgubili..da smo samo malo azurniji bili nebi nam se smejali bedni hrvati i muslimani koji ni neznaju sta su
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 19:25
Godine: 32
|
07.08.2008, 23:31
Paranoidne ideje o konstantnoj ugrozenosti. Naravno nije to nash patent, ali mi mu dajemo finese - personalizovali smo shizofreniju proizashlu iz vekovnih problema sa identitetom i komshijama.
E, ako prichamo o NAJPOZNATIJIM brendovima naravno - exit, gucha, shljivka, malina, prenosi iz haga i u hag, Djokovic i drugari... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
|
08.08.2008, 01:25
Citat:
Сад још и шизофренија... ццц. Стокхолмски синдром. Најпознатији српски бренд је дефинитивно Егзит, али нисам сигуран колико га неко повезује са Србијом. Странцима је то вероватно журка ко журка. Не могу да кажем ни да је то Хаг, јер масу људи вани заболе за нашу политику. Мислим да је то Кустурица, по њему највише суде о Србији. Јест да испадамо Цигани |