VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Šta je najpoznatiji srpski brend?
Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl. 14 21.21%
Exit festival 12 18.18%
Emir Kusturica 6 9.09%
Suđenja u Hagu i ratovi 10 15.15%
Vlade Divac 4 6.06%
Slobodan Milošević 9 13.64%
Guča 4 6.06%
nešto sasvim osmo 7 10.61%
Učesnika ankete do sada: 66. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend
staro
  (#41 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 08.08.2008, 01:39

Ana Ivanovic i Novak Djokovic.Mnogo su cesce gosti na najgledanijim americkim TV sanicama,nego sto se to zna u nasem narodu,i mnogo vise s ponosom govore da su iz Srbije i o Srbiji,nego bilo ko drugi.Od nasih ljudi van granice,naravno ! Kud cemo bolji brend,samo neka nam potraju u vrhu svetskog tenisa.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 08.08.2008, 07:45

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#43 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 14.08.2008, 21:32

Direktno sa teme o putovanjima "New York, New York" evo me ovde jer sam pročitala odličan tekst Danice Radeke, pogledala ko je ona i vidim, piše žena za " Ambijente". A tamo, u arhivi, ...

... pa evo boldovanog dela sa kojim sam u potpunosti saglasna: " Graforizam: brendiranje inata

Na jednom od štandova na koje prolaznik može da nabasa idući Knez-Mihailovom, može da se kupi zanimljiv suvenir: figurica namrgođenog lika sa šajkačom na glavi. Iznad glave mu je stripovski balon u kome piše: "E, sad neću ni kako sam ja hteo!"

Kako godine prolaze, sve se više govori o brendiranju Srbije sa ciljem da se na ovaj ili onaj način u nju svesno privuku ulagači i turisti. Ali se istovremeno na domaćem planu u jednakoj meri nesvesno radi na tome da isti potencijalni posetioci od zemlje okreću glavu ili iz nje beže glavom bez obzira. Šta je, u stvari, nepatvoreni srpski brend? Je li to priroda, šljiva, šljivovica, Guča, frula, reke ili, pak, nešto drugo?"

Inat kao brend? Zašto da ne , kada smo svetski prvaci i kada su svi gorepomenuti iz inata nastali. Za šljivu jedino nisam sigurna

staro
  (#44 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 18:58
Godine: 65
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 15.08.2008, 00:21

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku

Inat kao brend?
Ali, ova konzerva je samo za uzorak. Za potrošnju je pakovan u burad.

staro
  (#45 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 02:13
Godine: 23
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 15.08.2008, 16:43

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Direktno sa teme o putovanjima "New York, New York" evo me ovde jer sam pročitala odličan tekst Danice Radeke, pogledala ko je ona i vidim, piše žena za " Ambijente". A tamo, u arhivi, ...

... pa evo boldovanog dela sa kojim sam u potpunosti saglasna: " Graforizam: brendiranje inata

Na jednom od štandova na koje prolaznik može da nabasa idući Knez-Mihailovom, može da se kupi zanimljiv suvenir: figurica namrgođenog lika sa šajkačom na glavi. Iznad glave mu je stripovski balon u kome piše: "E, sad neću ni kako sam ja hteo!"

Kako godine prolaze, sve se više govori o brendiranju Srbije sa ciljem da se na ovaj ili onaj način u nju svesno privuku ulagači i turisti. Ali se istovremeno na domaćem planu u jednakoj meri nesvesno radi na tome da isti potencijalni posetioci od zemlje okreću glavu ili iz nje beže glavom bez obzira. Šta je, u stvari, nepatvoreni srpski brend? Je li to priroda, šljiva, šljivovica, Guča, frula, reke ili, pak, nešto drugo?"

Inat kao brend? Zašto da ne , kada smo svetski prvaci i kada su svi gorepomenuti iz inata nastali. Za šljivu jedino nisam sigurna
Momo Kapor, taj divni "laki" pisac, pripovedač anegdota, estradna zvezda, prijatelj svih živih i mrtvih političara, ovo o inatu stalno iznova i iznova priča. I, za divno čudo, još mi nije dosadio.

staro
  (#46 (permalink))
felix
RitterVonWalhalla
felix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimumfelix je dostigao maksimum

Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 19:05
Godine: 30
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 15.08.2008, 18:38

pre desetak dana ispratio sam grupu prijatelja iz Skotske,koji ovde pamte samo:sarmu,svadbarski kupus,punjene paprike,rakiju koja brzo udara,najjeftinije pivo na svetu i bar destetak devojaka koje su bez problema bile zalepljene za njih,kao super lepkom,iako su znale da nece nista dobiti....ali,pobogu,to su Skoti,vazno je biti vidjen sa njima......imamo mi brendova i istorijskih znamenitosti ali ih bacamo u zapecak...ti isti Skoti bili su odusevljeni antickim Sirmijumom,Sremskim Karlovcima i Fruskom gorom.....i gde je tu brend...u stvari,koji brend mi najvise razvijamo...sex...moldavski se bar izvozi....

"...i vidim svoju braću,svoje sestre,svoje pretke,i sve svoje prijatelje...kako me čekaju u holu Valhale..."

staro
  (#47 (permalink))
paor
Početnik
paor je na dobrom putu

Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Godine: 27
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 15.08.2008, 19:47

Citat:
felix kaže: Pogledaj poruku
pre desetak dana ispratio sam grupu prijatelja iz Skotske,koji ovde pamte samo:sarmu,svadbarski kupus,punjene paprike,rakiju koja brzo udara,najjeftinije pivo na svetu i bar destetak devojaka koje su bez problema bile zalepljene za njih,kao super lepkom,iako su znale da nece nista dobiti....ali,pobogu,to su Skoti,vazno je biti vidjen sa njima......imamo mi brendova i istorijskih znamenitosti ali ih bacamo u zapecak...ti isti Skoti bili su odusevljeni antickim Sirmijumom,Sremskim Karlovcima i Fruskom gorom.....i gde je tu brend...u stvari,koji brend mi najvise razvijamo...sex...moldavski se bar izvozi....
Bravo!

E, a što me nervira kad dođu pojedini stranci, naglašavam pojedini!, koji se ponašaju kao da mogu sve zajedno da nas kupe pa da nas prodaju na berzi u Londonu. E, što me to nasrdi, da ti ne mogu ispisati... Imam i ja dosta njih koji mi često dolaze u goste, pristojno se ponašaju i nema nikakvih problema. A ovaj ološ što dolazi iz belog sveta i balavi do zemlje kad god ugleda prosečnu devojku u NS-u i priča joj kako su London i Dubai divni, a živi i radi u nekom predgrađu u pizdincima od centra Londona i ni sam nije stigao da obiđe znamenitosti svog grada i zemlje, a o Dubaiu da ne govorimo, video ga je na TV-u i na razglednici od bogatog ujaka... I ovde prosipa nešto... A naše nesrećnice se lože... Kriminal...

Da krenem, vojvođanski brendovi, isključivo:EXIT prvi naravno jer je cela civilizovana omladina sveta čula verovatno za njega, naivci iz Kovačice (verovali ili ne, prilično su poznati), kuća Dunđerski-Bečej, Kaštel-Ečka (i mnogi drugi širom Vojvodine, da ne nabrajam), Krušedol i ostalih 15, vino iz Vršca, Palića, Karlovaca, Jelen i Lav, Medoprodukt-Čantavir, sve moguća jela od organski uzgajanih proizvoda,italijani najviše vole da jedu pite sa koječime i meso-na ražnju,pod sačem, od voća-jagode i kajsije i ne mogu da veruju kako su ukusne,dok Nemci vole sarmu, krompir, i sataraš, Zdravo-Selenča, Hajneken pravi svoju pivaru umesto MB, a MB fabrika putuje za Rusiju tako da će i oni sledeće godine izbaciti sigurno neki novi brend, Sintelon, BB Minakva stiže u Ameriku,Sirmium, tvrđava NS, Kula u Vršcu (i dr.) Dijamant Zr, rakija Nectar, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Sever Subotica, Hemofarm,TM Kikinda, baba u Irigu i deda u Banatskom Despetovcu

Za sve to su više ili manje stranci iz različitih zemalja čuli, nešto su probali i žele još, nešto ne žele više nikad, i sigurno da imamo čime da se ponosimo kao zemlja,ali i da radimo na unapređenju. Unapredićemo samo dobrom reklamom i lakom dostupnošću, ostalo imamo:i kvalitet i cenu.

Orem duboko, sadim iluzije, okopavam mržnju, berem sujetu, skladištim zlato, prodajem ideje (merkantilne, tvrde)-povoljno!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete > Najpoznatiji srpski brend
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Srpski poslovni rečnik zmax Humor i zabava 1 11.10.2007 23:00
Šljivovica zvanični nacionalni brend SQUAW Belosvetske zanimljivosti 4 03.10.2007 14:02
Kako srpski korisnici pretražuju Internet? goldie WWW 3 28.03.2007 10:59
Srpski lobisti Bishop Politika 3 26.02.2007 21:56
Srpski font u Mozila Fiefoxu... Nennad Softverski problemi 2 23.01.2007 23:10