|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Šta je najpoznatiji srpski brend? | |||
| Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl. |
|
14 | 21.21% |
| Exit festival |
|
12 | 18.18% |
| Emir Kusturica |
|
6 | 9.09% |
| Suđenja u Hagu i ratovi |
|
10 | 15.15% |
| Vlade Divac |
|
4 | 6.06% |
| Slobodan Milošević |
|
9 | 13.64% |
| Guča |
|
4 | 6.06% |
| nešto sasvim osmo |
|
7 | 10.61% |
| Učesnika ankete do sada: 66. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend |
|
|
|
|
|
RitterVonWalhalla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.08.2008.
Poslednji login: danas 19:05
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend -
15.08.2008, 18:38
pre desetak dana ispratio sam grupu prijatelja iz Skotske,koji ovde pamte samo:sarmu,svadbarski kupus,punjene paprike,rakiju koja brzo udara,najjeftinije pivo na svetu i bar destetak devojaka koje su bez problema bile zalepljene za njih,kao super lepkom,iako su znale da nece nista dobiti....ali,pobogu,to su Skoti,vazno je biti vidjen sa njima......imamo mi brendova i istorijskih znamenitosti ali ih bacamo u zapecak...ti isti Skoti bili su odusevljeni antickim Sirmijumom,Sremskim Karlovcima i Fruskom gorom.....i gde je tu brend...u stvari,koji brend mi najvise razvijamo...sex...moldavski se bar izvozi....
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2008.
Poslednji login: 16.10.2008 01:13
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend -
15.08.2008, 19:47
Citat:
E, a što me nervira kad dođu pojedini stranci, naglašavam pojedini!, koji se ponašaju kao da mogu sve zajedno da nas kupe pa da nas prodaju na berzi u Londonu. E, što me to nasrdi, da ti ne mogu ispisati... Imam i ja dosta njih koji mi često dolaze u goste, pristojno se ponašaju i nema nikakvih problema. A ovaj ološ što dolazi iz belog sveta i balavi do zemlje kad god ugleda prosečnu devojku u NS-u i priča joj kako su London i Dubai divni, a živi i radi u nekom predgrađu u pizdincima od centra Londona i ni sam nije stigao da obiđe znamenitosti svog grada i zemlje, a o Dubaiu da ne govorimo, video ga je na TV-u i na razglednici od bogatog ujaka... I ovde prosipa nešto... A naše nesrećnice se lože... Kriminal... Da krenem, vojvođanski brendovi, isključivo:EXIT prvi naravno jer je cela civilizovana omladina sveta čula verovatno za njega, naivci iz Kovačice (verovali ili ne, prilično su poznati), kuća Dunđerski-Bečej, Kaštel-Ečka (i mnogi drugi širom Vojvodine, da ne nabrajam), Krušedol i ostalih 15, vino iz Vršca, Palića, Karlovaca, Jelen i Lav, Medoprodukt-Čantavir, sve moguća jela od organski uzgajanih proizvoda,italijani najviše vole da jedu pite sa koječime i meso-na ražnju,pod sačem, od voća-jagode i kajsije i ne mogu da veruju kako su ukusne,dok Nemci vole sarmu, krompir, i sataraš, Zdravo-Selenča, Hajneken pravi svoju pivaru umesto MB, a MB fabrika putuje za Rusiju tako da će i oni sledeće godine izbaciti sigurno neki novi brend, Sintelon, BB Minakva stiže u Ameriku,Sirmium, tvrđava NS, Kula u Vršcu (i dr.) Dijamant Zr, rakija Nectar, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Sever Subotica, Hemofarm,TM Kikinda, baba u Irigu i deda u Banatskom Despetovcu ![]() Za sve to su više ili manje stranci iz različitih zemalja čuli, nešto su probali i žele još, nešto ne žele više nikad, i sigurno da imamo čime da se ponosimo kao zemlja,ali i da radimo na unapređenju. Unapredićemo samo dobrom reklamom i lakom dostupnošću, ostalo imamo:i kvalitet i cenu. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Najpoznatiji srpski brend |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Srpski poslovni rečnik | zmax | Humor i zabava | 1 | 11.10.2007 23:00 |
| Šljivovica zvanični nacionalni brend | SQUAW | Belosvetske zanimljivosti | 4 | 03.10.2007 14:02 |
| Kako srpski korisnici pretražuju Internet? | goldie | WWW | 3 | 28.03.2007 10:59 |
| Srpski lobisti | Bishop | Politika | 3 | 26.02.2007 21:56 |
| Srpski font u Mozila Fiefoxu... | Nennad | Softverski problemi | 2 | 23.01.2007 23:10 |