VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Šta je najpoznatiji srpski brend?
Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl. 11 20.75%
Exit festival 11 20.75%
Emir Kusturica 4 7.55%
Suđenja u Hagu i ratovi 9 16.98%
Vlade Divac 4 7.55%
Slobodan Milošević 8 15.09%
Guča 3 5.66%
nešto sasvim osmo 3 5.66%
Učesnika ankete do sada: 53. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend
staro
  (#21 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:47
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 26.02.2007, 22:08

EXIT i GUCA, postaju srpski kulturni brend,ali robni moram da glasno viknem:
EEJ BREE VLADARI ? kad ce te otvoriti granice za izvoz, zar vam toliko lep uvoz?
Tako mozemo da napravimo robni brend.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 17:38
Pol: Žensko
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 17.12.2007, 08:25

Dodajem i ono - nesto sasvim osmo - BRE!

дo TokиJa

staro
  (#23 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: danas 18:13
Godine: 35
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 18.12.2007, 14:10

Mislim da nas prepoznaju i da smo sami od sebe brend....
Dok je trajao rat,ja sam iz Banjaluke,bilo je ružno...Poslije toga došli su mirotvorci kako bi se reklo i nakon nekog vremena ukapirali su da se ovdje lijepo živi i da su ljudi drugačiji te da im TV i ostali mediji daju sasvim neku pogrešnu sliku.Neki su išli čak da vide i Beograd i Novi Sad...i ostali bez teksta....
Slažem se da su brendovi Guča i ostalo...Plazma...jaffa keks...i tako neke stvari.
Od svega toga najimpresivnije za strance je da mi uvijek imamo vremena za kafu i kafanu...i da se družimo i da su važni ljudi i ono ljudsko,...
Tako da od svega ovoga ne znam šta je tačno srpski brend,ali mislim da imamo svašta nešto da bi bili prepoznatljivi u svijetu....s koje god strane bivše nam zemlje jesmo,

staro
  (#24 (permalink))
Buba Erdeljan
Iskusni forumdžija
Buba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat članBuba Erdeljan je nadaleko poznat član

Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 19.04.2008 13:55
Godine: 31
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 16.01.2008, 21:47

Exit svakako, Guča...a pod osmo: naši sportisti.

_________Una16

staro
  (#25 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:10
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 17.01.2008, 04:37

iz mog lichnog iskustva, za vecinu ljudi u 'meriku, prva asocijacija na Srbiju, i opcenito Balkan je rat i "jadni vi" e sad, zavisi opet s kim pricham.. sa jednim Japancem, studira film, prva asocijacija na odgovor odakle sam je bio: "underground" za jednog Meksikanca Tito i Jugoslavija.. evo neki dan sam pochela neko caskanje sa crncem u podzemnoj.. i na odgovor odakle sam, on je rekao Divac.. neki nas znaju po sportashima, neki po politici, treci po prirodnim ljepotama.. od drugarice mama je najlepshi odmor provela u Beogradu.. sve je pitanje koga shta zanima i ko se koliko interesuje.. ima ih koji su vec pribiljezhili Srbiju kao jednu od sledecih destinacija.. a ima i onih koji i dalje misle da zhivimo u spiljama i da ubijamo svih po redu

u 'meriku Exit joh, nazhalost, nije tako poznat.. shljivku znaju oni koji se vishe interesuju za nju.. za sarmu, kajmak, ajvar i ostale gurmanske proizvode ima ih, ja bi rekla, manji broj koji su na svoju ruku chuli za to.. oni koji znaju ijole o Blakanskoj kuhinji, znaju jer imaju nekog prijatelja ili poznanika poreklom sa Balkana.. sportashe vishe manje znaju.. kao i Kustu i Bregu.. za Guchu znaju oni koji se vishe zanimaju muzikom, znam chak i bend iz Bruklina koji sviraju trube ko blesavi
ja bi rado da smo poznati po nechem od ponudjenih, ili po nechem sasvim osmom.. ali mislim da je, nazhalost, josh uvek, Slobodan Miloshevic ipak najzvuchniji u tome svemu

moomoo meee juuooo

staro
  (#26 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 22.07.2008 20:33
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 30.01.2008, 15:18

Voleo bi da je exit, kultura, sport ili mozda kvalitetni proizvodi prva asocijacija na Srbiju.
Ipak je tu Sloba sa proizvodima rata i turbo folka na prvom mestu.
Na nama je da to ispravljamo...

staro
  (#27 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 14:36
Godine: 30
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 30.01.2008, 15:39

Trenutno - Novak Đoković

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#28 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 13:57
Godine: 28
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 31.01.2008, 00:48

..... Mislim Da Je Nasa Hrana ..... Ja Zivim U Inostranstvu Pa Mogu Vam Reci Da Ma Se Ovi Stranci Klanjaju Za Komadic Pite, Sarmicu Ili Neki Dobar Kolac.....

staro
  (#29 (permalink))
Bazarov
Početnik
Bazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamantBazarov je dijamant

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 17:30
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 15.03.2008, 16:24

Ovde nije reč o tome šta je nama prva asocijacija na nas, tako da ne bih mogao da se složim da su to ratovi, turbo-folk, hrana... Možda u tome što sam se odlučio za Kusturicu (i što bih dodao i Andrića, Teslu, Pupina, Đokovića) više ima želje da to budu naši najpoznatiji brendovi nego što to oni stvarno jesu, ali poklaće se braća negde na drugom kraju sveta, pa će se naša klanja zaboraviti.

Bio je zanimljiv, sad je dosadan. Bio je sočan, sad je sparušen. Bio je jedan jedini, sad je jedan od mnogih. Zar to znači: opametiti se? (Meša, Tvrđava)

staro
  (#30 (permalink))
Fingon Feanor
Početnik
Fingon Feanor će uskoro postati poznat član

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: 02.06.2008 18:22
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend - 28.05.2008, 01:44

Sve su šanse da će nam brend broj 1 u skorijoj budućnosti biti onaj "mentol" Željko Mitrović! Tako nam i treba!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Prikaz za štampanje