|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Šta je najpoznatiji srpski brend? | |||
| Kajmak, rakija, ajvar, sarma, čvarci i sl. |
|
11 | 21.57% |
| Exit festival |
|
11 | 21.57% |
| Emir Kusturica |
|
4 | 7.84% |
| Suđenja u Hagu i ratovi |
|
8 | 15.69% |
| Vlade Divac |
|
4 | 7.84% |
| Slobodan Milošević |
|
7 | 13.73% |
| Guča |
|
3 | 5.88% |
| nešto sasvim osmo |
|
3 | 5.88% |
| Učesnika ankete do sada: 51. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend |
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Najpoznatiji srpski brend -
08.05.2006, 22:33
Prvo, meni se svidja rec brend, nesam pito strance, al znam da trenutno mora biti da je najpoznatiji Srbin, najveci bludnik grada Cikaga Dzordz. Zasto Dzorz? Zato Dzordz? Sta rade policajci? Jure Dzordza.
A, bole njega- 160.000 policajaca jure Dzordza, po ulicama grada Cikaga, Dzordz moze da udje u sred bela dana u biblioteku, sedne naruci, pojede popije. Drugo, dok 250.000 policajaca juri Dzordza, Hrvati prisvajaju Teslu. Trece, nema treceg, dok se neresi prvo. "Ili ce mi zivot biti cvece, Ili tebe vise biti nece" |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.04.2006.
Poslednji login: 20.04.2008 08:51
|
Ja hrvati prisvajaju Teslu zato sto je rodjen u Hrvatskoj ali kad je bio rat nisu marilli da mu sravne rodno selo ,pravoslavnu crkvu i skolu gde je pohadjao , medjutim sada kada treba da se obelezava 150 godina rodjnja ovog svetskog naucnika sada ga opet svojtaju da bih dobili neki point u svetu ali na zapadu se tretira kao Srbin zajedno sa Pupinom.Tako da je Tesla najveci brend sto momentalno imamo a i treba da se ponosimo sa njime ...
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.06.2006.
Poslednji login: 04.06.2006 12:37
Godine: 19
|
03.06.2006, 20:55
Pre svega nas znaju po Tesli,ali kako se kaze:"Dobar glas se daleko cuje,a GORI jos dalje!",tako da vecina zna po Milosevicu i sudjenju u Hagu nego po bilo cemu drugome(NAZALOST
).Mnogi ni ne znaju gde je Srbija,ali se uvek u stranim filmovima spominju "srpski teroristi" kao da smo najveci olos na svetu,sto nismo... |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 26
|
04.06.2006, 09:13
E pa ja sam glasala za Exit,kao glas jednoj novoj i lepsoj Srbiji.
Zaista imam puno kontakata sa strancima i nikad ne propustim da spomenem exit,..dam im adresu sajta,...nahvalim do iznemoglosti.Verujte,ljudi se prijatno iznenade kad dodju.Ipak je sad to jedan festival sa odredjenim kredibilitetom i mnogo zvucnih imena,...postao je tradicionalan.Zato sam uvek za ignorisanje ruznih stvari i protiv zivljenja u proslosti.Znam da je neizbezno da nas u prvu ruku i tako posmatraju,ali mi smo ti koji mozemo uticati na promovisanje nekih mnogo lepsih brendova.U mom slucaju,na pomen Milosevica i ostalih sotona,okrecem isti na salu i prilicno bRezobrazno perem ruke od istih. ![]() Jedino tako,mozemo plasirati neki nas,od toliko divnih i jedinstvenih brendova,u beli svet. Ici ce polako,ali ako bismo u startu rekli..ma daj...pa kako cu ja jedan...jadan..i sl.,onda nikad ne bismo nista uradili u zivotu. I tako..znaci exit,jel'te ![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 04.06.2006.
Poslednji login: 19.06.2006 14:57
Godine: 33
|
04.06.2006, 17:58
Ja sam iz Nemacke ... ovde su prva asocijacija po meni ipak Cevapi, za sve bivse Jugose ... a specificno za nas Srbe pasulj ("Serbische Bohnensuppe") pa tek onda sljivovica, ajvar ... makedonska verzija ajvara je po meni inace pre takozvana ljutica ...
![]() |
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
|
10.07.2006, 03:13
Po Titu nas zna ceo svet, ali kao SFRJ. Po kosarkasima nas isto znaju ali kao SR Jugoslaviju. Kao SCG nismo nipocemu ostali zapazeni (osim po Slobi, ali on se proteze i kroz SRJ), A kao Republika Srbija - videcemo. Mislim da je srpsko narodno kolo autenticno, kao i Guca i Exit, ali bojim se da su ova politicka i ratna desavanja mnogo vise zastupljena kod stranaca. Ne zaboravimo i Kosovo...
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 17.07.2006.
Poslednji login: 02.10.2007 17:42
|
20.07.2006, 19:38
Citat:
(roštilj). Hoću da kažem da se vremenom na ovim prostorima sve toliko izmešalo da ne može niko reći da je nešto od gore navedenog njegov brend. A voleo bih da nas prepoznaju po nečem drugom a ne po Hagu i Miloševiću, ali nažalost....bar za sad..... |
|
|
|
|
|
|
Matori Predator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 04:33
|
23.02.2007, 18:53
Da nije Srbije, ne bi Ameri imali koga da predstave kao najvece teroriste u tim njihovim puc puc filmovima.
Ne znam, nadam se da ce dozivljavanje Srbije kroz ratove, Hag i Milosevica polako otici u drugi plan, jer smo sve vise u svetu poznati po festivalu Exit i svake godine je sve vise posetioca. Pa nek' djipa omladina (a i ja s njima ) dok se ne srusi Tvrdjava.Posle cemo morati da smisljamo nesto novo. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|