|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li volite Grke? | |||
| Da |
|
29 | 58.00% |
| Ne |
|
6 | 12.00% |
| onako |
|
15 | 30.00% |
| Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li volite Grke ? |
|
Odgovor: Da li volite Grke ? |
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Da li volite Grke ? -
20.01.2007, 02:04
Iskreno me ni ne cudi zasto su bili nekulturni prema tebi...
Prema meni su bili savrseno kulturni, oni su narod koji obozava Srbe... Evo prvo i prvo, Grcka je JEDINA zemlja koja nije pristala da bude clanica NATO pakta. Evo kako su odgovorili: "Unistite, nas, malu zemlju, ali mi Srbe napadati necemo, pa cak ni po cenu nasih zivota i nase drzave." To za odbojkase nema nikakve veze... Rusi su veoma dobri prema nama, ali njih briga za nas... Imaju pametnija posla... Jedino Grci na nas obracaju paznju... To glupiranje sa SMS-om ne bih pokusavao da ispadnem smesan sa tim da sam na tvom mestu... zahvaljujuci Grcima hiljade nasih zivota je spaseno, isto tako zahvaljujuci nama, hiljade njihovih... Kada niko nije hteo da primi Srbe i kada su bili odbicavani sa svih luka zbog brojnosti, jedino Grci su pristali da nas prime. Ne zaboravi pre nego sto si poceo da pricas gluposti, oni su rekli nama: "Nemojte ici u Rat, vi ste svoj rat izratovali, odmorite se sad."... Srbi su odbili... Da znas bilo sta o Istoriji, ne bih zaboravio da je u isto vreme kada su nam najavljivali napade njih napadala Nemacka i okupirao Musolini radi crpljenja resursa za dalje napredovanje i osvajanje Egipta... To sto su oni nama pomagali, samo znaci koliko nas vole, jer to njima apsolutno nista nije koristilo... Da sam na tvom mestu ne bih se salio jer ipak u tim ratovima je izginulo milioni ljudi, a spaseno jos vise zahvaljujuci Grcima! ZIVELA GRCKA! Za Grcku, Grke i Grkinje cu svet okrenuti naopacke!!! Toliko! Hail Caesar! |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
20.01.2007, 02:10
Citat:
Navedi izvor jer ja ovo nikada pre nisam cula... Narocito izvor citata,to vec moras kada citiras nekoga jer se ne secam da je grcki narod u horu to izvikivao a prilicno dobro poznajem istoriju... Oni su bili okupirani od Musolinija,njemackog saveznika,naravno da ce onda suradjivati sa neprijateljima Treceg Rajha i njihovig saveznika jer samo tako su mogli da se oslobode... Ako vec poznajes cinjenice(u sta dvojim) trebalo bi da znas onda da ih i rastumacis,uzrok,posledica i da doneses validan zakljucak a ne nesto tako infantilno(da ne upotrebim drugu rec) William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
20.01.2007, 02:16
Budi tako ljubazan pa mi objasni kojom dubukoumnom tehnikom si došao do tog zaključka?
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Tebi niko ne brani da ih voliš, obožavaš, pa čak i žrtve da im prinosiš. Ali shvati da ne dele svi takvo mišljenje. Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||||
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Godine: 24
|
20.01.2007, 02:20
Hoces da kazes da su oni "morali" da saradjuju sa Srbima ? Kako god, Grci su nam pomagali do kraja! Ali nisam siguran da su to radili iz koristi da im mala srpska, jedva naoruzana vojska, pomogne... Pomagali su jer nas vole...
Postoji, koliko znam, u jednom muzeju, to pismo, odgovor na Americki poziv na NATO od strane Grka. Kada nadjem postovacu... Za pre Boja na Kosovu, I Svetski Rat ima u skolskim istorijskim knjigama... Nista nisu oni morali raditi oni to rade jer nas vole! Mi imamo dokaz, najveci dokaz, Srpsko-Grcka ljubav! |
|
|
|