VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Da li volite Grke?
Da 29 58.00%
Ne 6 12.00%
onako 15 30.00%
Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li volite Grke ?
staro
  (#31 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Pol: Žensko
Godine: 23
Odgovor: Da li volite Grke ? - 01.02.2007, 14:59

Grci su super Bila sam tamo na par dana na ekskurziji, ekstra su nas prihvatili, sve pozitivno misle o nama, i toliko su bili divni da prosto ne mozes da ih ne volis

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
Odgovor: Da li volite Grke ? - 02.02.2007, 18:23

Ne vidim razlog zasto ih ne bi volela...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#33 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Da li volite Grke ? - 26.02.2007, 19:42

Nemam, definisano misljenje, tu su, nasi su, ali i nisu nasi. Pravoslavci, sa drugim, nepravoslavnim kalendarom(verskim).Trgovci (CINCARI), culi ste za njih, a kad je kapital u pitanju, duse nema, volim te onoliko koliko mozes da mi doneses profita.
Italijani, posebno u Trstu su nas veoma voleli(vreme suskavaca, farmerki, najlon kosulja), cak su i jezik nas znali. Tako je bilo i u Grckoj, posebno u Solunu i Paraliji, pa jedna pauza ne, i evo opet ljubavi. Ali, ako bih analizirao koji mi je narod najblizi, bez razmisljanja Grci, i pored svega.

staro
  (#34 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Da li volite Grke ? - 19.04.2007, 13:42

Ne razumem pitanje. Voleti neki narod...?
Mogu da volim ili ne volim pojedince, ali narod, generalno... Ne. Kao što ne mogu da kažem da mrzim Hrvate, ili volim Norvežane... Šta bi ta ljubav mogla da podrazumeva u sebi?!
Imam osećanje pripadnosti, patriotizma prema svom narodu, Srbima.
Što se Grka tiče, kada je već postavljeno ovo pitanje, jedno znam: Hrvati godinama nisu plaćali vizu za Grčku, dobijali su je onako... Za "dž". I bez onih monstruoznih redova kakve sam vidjala ispred Grčke ambasade u Beogradu - u kojima su bili - Srbi.
U Grčkoj sam bila nekoliko puta, uglavnom službeno. Oni su sličnog mentaliteta kao i mi, vrlo su temperamentni, "brzi" na konflikt, kolerici kao i mi - nisam nešto primetila da su se prema nama, Srbima, odnosili drugačije nego prema drugima - a bilo nas je iz čitave Evrope!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#35 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Da li volite Grke ? - 19.04.2007, 13:45

Naravno, A Zasto Ne? Veoma Gostoljubljiv Narod

staro
  (#36 (permalink))
Aca1983
Poznata fAca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 19:32
Godine: 25
Odgovor: Da li volite Grke ? - 22.05.2007, 15:25

Da, naravno, vecina njih su nasi prijatelji. Nasim prijateljima smatram narode drzava kao sto su :Grcka, Republika Srpska, Libija, Rusija, Etiopija, Irak, Zimbabve, Kina, Kuba, Belorusija, Kongo, Angola, Juzno africka republika, Venecuela, Indija, itd...

Sreća-sreća-radost-uživancija.

staro
  (#37 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Odgovor: Da li volite Grke ? - 22.05.2007, 15:32

Fali ti i Severna Koreja.

A nema šta, braća Grci nam dali 4 poena na Evroviziji.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#38 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Odgovor: Da li volite Grke ? - 22.05.2007, 15:59

Ne vidim nijedan razlog da ih ne bi volela...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#39 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Da li volite Grke ? - 22.05.2007, 16:10

Citat:
cicka kaže: Pogledaj poruku
Ne vidim nijedan razlog da ih ne bi volela...
eto vidish a ja ne vidim razlog zasto bi ih volela...

ljubav je jedno posebno osecanje koje osecamo prema nama dragoj osobi,
a da ja sad volim celu planetu...
I don't think so...
ne mrzim Grke, ali zaboli me dupe za njima... k'o i njih za mnom...

Ubica mekog srca.

staro
  (#40 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: juče 16:38
Godine: 24
Odgovor: Da li volite Grke ? - 22.05.2007, 16:22

Citat:
Lady in red kaže: Pogledaj poruku
Grci su super Bila sam tamo na par dana na ekskurziji, ekstra su nas prihvatili, sve pozitivno misle o nama, i toliko su bili divni da prosto ne mozes da ih ne volis
Potpuno identican utisak sam stekao u tih desetak dana ekskurzije.

"Rekoh sebi,
moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve,
koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim
mrznje, sujete, vlasti..."