VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Da li volite Grke?
Da 29 58.00%
Ne 6 12.00%
onako 15 30.00%
Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li volite Grke ?
staro
  (#11 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Pol: Žensko
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 13:16

nisam upoznala toliko grka u zivotu da bih mogla da kazem da li ih volim ili ne..
niti se neshto posebno bavim njima takvima kakvi su sad

volim istoriju grka i obozavam grcku muziku...u to sam sigurna!

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 19:25
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 13:18

Ako cemo o lichnim iskustvima kroz letovanje, recimo da je par puta bilo ono naruchujem giros i kesha pita : -Its 2 euros, where you are from? Bulgaria? - Srbija! -OOO srbija! .. braaca!... 2 euros!...
Mada je letos bilo i ovo :- How much is a place in kamp?

-ah..that depends who you are...Where are you from?

-Belgrade..

-Aah Belgrade (chesh chesh)... Serbian..brothers (chesh chesh).. its cheap for you... if you were Turks it would be expensive..

I slichno

Istina je da nas Grci gotive generalno i u svakom sluchaju vishe nego Turke. Ali to je sve. Oni su lud i ponosan narod. Veci nacionalisti nego mi daleko. Medjutim kao sistem i drzava su mnogo pametniji. Politika je politika, interesi su interesi i niko ne zasluzzuje hvalospeve i obozzavanje, ali i Cezar je Cezar..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#13 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 13:42

Citat:
jellena kaže: Pogledaj poruku
Stvarno nije ni cudo sto nas niko ne voli
Ko su to svi? Prošetaj malo dalje Evropom od država sa kojima se graničimo. Evo npr, idi pitaj Norvežane da li nas vole. Samo će se glupavo nasmejati. Da ne pričamo o Kinezima, Indijcima, Mongolima. Misliš da neko od njih zna gde je Srbija? Bre nas ima da stanemo u jedan kineski hotel. A da ne pričamo o Americi, zemlji velikoj. Ima na forumu par "Amera", pa ih možeš pitati šta prosečan građanin Amerike misli o nama. I zašto bi neki tamo iz Etiopije mene voleo? Šta sam ja njemu uradio pa da me voli? Ili šta je on meni uradio pa da osećam neku naklonost prema njemu. Narod ko narod, jedu mrave i guštere, uglavnom imaju sidu i crni su k'o ugalj. Nit ih volim, nit ih mrzim. Ni ne razmišljam o njima. Tako ni ne razmišljam o Grcima, sve dok ne dođe vreme letovanja. A čisto sumnjam da oni provode par sati dnevno razmišljajući o nama i sećajući se kako smo zajedno mlatili Švabe.

Ja jedino mogu da volim pojedine pripadnike naroda ili da osetim neku nelagodu ako se spomenu narodi koji nam nisu baš dobro doneli u poslednje vreme. I to je sve. Apsolutno nemam nikakvog razloga da volim ili mrzim ostatak sveta. Jedino mogu da mi budu simpatični/anitipatični zbog neke svoje specifičnosti. Za Grke najviše mogu da kažem da su mi simpatični, jer u određenim situacijama mnogo podsećaju na nas (ili mi na njih, whatever), sa razlikom da imaju mnogo više para.

Citat:
HELBmaster kaže:
Istina je da nas Grci gotive generalno i u svakom sluchaju vishe nego Turke
Naravno. Ali to je i logično. Grci su ratovali sa Turcima, a sa nama nisu. Tako isto će nas i Rusi više voleti nego Čečene. I mi ćemo više voleti Makedonce nego šiptare. I tako možemo do prekosutra.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#14 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 13:46

Ma ja volim sve!!!

staro
  (#15 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 14:10

Ne volim Grke...
Znam da nije lepo ljude ceniti prema izgledu ali...

Ubica mekog srca.

Poruku je izmenio Kill Bill, 20.01.2007 u 14:28.

staro
  (#16 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:31
Godine: 33
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 14:38

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Bre nas ima da stanemo u jedan kineski hotel.
I to bez da se guramo.

Što se tiče Grka, ja ih volim. Meni su nekako uvek... bili simpatični.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#17 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 15:28

To sto oni nas vise vole nego Turke bi bilo isto kao sto i mi volimo vise Crnogorce od Hrvata... ali ih opet ne volimo... Grci nas vole vise i od sebe!

HLEBmaster, oni od toga zive i jer bas nasa ljubav mora biti prikazana u parama i cenama... Ona je u necem mnogo vecem...

Kunic, te zemlje koje si nabrojao ne znaju verovatno ni ko smo mi... Ali Grcka zna i voli nas kao sto i mi volimo nju...

Kada sam zadnji put bio u Grckoj par Grka me jednostavno zaustave, samo da cuju Srbina, cuju sta ima u Srbiji... Cak su poceli i Srpski da uce (sto im ide veoma dobro a mene je inspirisalo da naucim Grcki) ! Oni misle na nas, oni nas vole, oni nas obozavaju, oni su Grci! Kako god, mislim da je nasa ljubav prema njima otisla toliko dole, da me je sramota sto sam Srbin... Oni nas i posle rata vole, cak i vise nego pre, a mi njih zaboravismo... Trazih po Chat programima Grke, nijednog nisam video da je rekao bas me briga za Srbija, vec, Ja voleti Srbija!

Jellena s tobom se opet slazem i ponosan sam sto pricam sa tobom jer tvojim venam tece i Grcka krv! Zivela Grcka!

staro
  (#18 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 15:39

Citat:
Cezar kaže: Pogledaj poruku
Grci nas vole vise i od sebe!
E sad ga stvarno pretera.

staro
  (#19 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 15:42

Oces da cujes odlomak chata sa jednom grkinjom, jednim Grkom, i sa jos bar 13 Grka... Stavise, preko webcam se jedna skinula i pocela vikati "GRCKA VOLI SRBIJAAAAAAA!"... Evo cim nadjem odlomke, prevescu i objavicu... Joj sto sam ponosan sto sam Srbin pa mogu ovako mnogo voleti Grke!

staro
  (#20 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Da li volite Grke ? - 20.01.2007, 15:45

Ti Cezare il si lud covek ili se zajebavash...trece nema...

Kao prvo smeshno mi je sto te srecem na forumu...
forum sluzi za razmenu mishljenja koja je s tobom apsolutno nemoguca...
ko da malom detetu objashnjavash nesto...a ono malo pa nedokazano...

Ta prevelika ljubav o kojoj pricash je smeshna stvar...
Alo covece o cemu ti pricash?
Cuj nas Grci vole...
Pa voleli su nas i Crnogorci dok smo im donosili pare svakog leta ali su ipak eto hteli i malo da se osamostale...ne zato sto im nismo odgovarali nego eto tako malo...

Citat:
Cezar kaže: Pogledaj poruku
Oni misle na nas, oni nas vole, oni nas obozavaju, oni su Grci! Kako god, mislim da je nasa ljubav prema njima otisla toliko dole, da me je sramota sto sam Srbin... Oni nas i posle rata vole, cak i vise nego pre, a mi njih zaboravismo...
j*bes nam misha bezobraznog,kako smo mogli takav greh pociniti...

"oni nas vole,oni su Grci"
znaci kad je neko Grk,on onda voli...

posle rata kazesh...jao boze Cezare zar te nije sramota da pishesh ovakve stvari?
toliko neznanja u toliko redova...a