|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Da li volite Grke? | |||
| Da |
|
29 | 58.00% |
| Ne |
|
6 | 12.00% |
| onako |
|
15 | 30.00% |
| Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da li volite Grke ? |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
|
Odgovor: Da li volite Grke ? -
20.01.2007, 14:10
Ne volim Grke...
Znam da nije lepo ljude ceniti prema izgledu ali... ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:31
Godine: 33
|
20.01.2007, 14:38
I to bez da se guramo.
Što se tiče Grka, ja ih volim. Meni su nekako uvek... bili simpatični. ![]()
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
|
20.01.2007, 15:28
To sto oni nas vise vole nego Turke bi bilo isto kao sto i mi volimo vise Crnogorce od Hrvata... ali ih opet ne volimo... Grci nas vole vise i od sebe!
HLEBmaster, oni od toga zive i jer bas nasa ljubav mora biti prikazana u parama i cenama... Ona je u necem mnogo vecem... Kunic, te zemlje koje si nabrojao ne znaju verovatno ni ko smo mi... Ali Grcka zna i voli nas kao sto i mi volimo nju... Kada sam zadnji put bio u Grckoj par Grka me jednostavno zaustave, samo da cuju Srbina, cuju sta ima u Srbiji... Cak su poceli i Srpski da uce (sto im ide veoma dobro a mene je inspirisalo da naucim Grcki) ! Oni misle na nas, oni nas vole, oni nas obozavaju, oni su Grci! Kako god, mislim da je nasa ljubav prema njima otisla toliko dole, da me je sramota sto sam Srbin... Oni nas i posle rata vole, cak i vise nego pre, a mi njih zaboravismo... Trazih po Chat programima Grke, nijednog nisam video da je rekao bas me briga za Srbija, vec, Ja voleti Srbija! Jellena s tobom se opet slazem i ponosan sam sto pricam sa tobom jer tvojim venam tece i Grcka krv! Zivela Grcka! |
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
|
20.01.2007, 15:42
Oces da cujes odlomak chata sa jednom grkinjom, jednim Grkom, i sa jos bar 13 Grka... Stavise, preko webcam se jedna skinula i pocela vikati "GRCKA VOLI SRBIJAAAAAAA!"... Evo cim nadjem odlomke, prevescu i objavicu... Joj sto sam ponosan sto sam Srbin pa mogu ovako mnogo voleti Grke!
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
20.01.2007, 15:45
Ti Cezare il si lud covek ili se zajebavash...trece nema... Kao prvo smeshno mi je sto te srecem na forumu... forum sluzi za razmenu mishljenja koja je s tobom apsolutno nemoguca... ko da malom detetu objashnjavash nesto...a ono malo pa nedokazano... Ta prevelika ljubav o kojoj pricash je smeshna stvar... Alo covece o cemu ti pricash? Cuj nas Grci vole... Pa voleli su nas i Crnogorci dok smo im donosili pare svakog leta ali su ipak eto hteli i malo da se osamostale...ne zato sto im nismo odgovarali nego eto tako malo... Citat:
"oni nas vole,oni su Grci" znaci kad je neko Grk,on onda voli... posle rata kazesh...jao boze Cezare zar te nije sramota da pishesh ovakve stvari? toliko neznanja u toliko redova...a |