VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: da li bi ste uzeli kredit?
da 19 38.00%
ne 23 46.00%
da, ali nisam u mogućnosti 4 8.00%
još razmišljam o tome 4 8.00%
Učesnika ankete do sada: 50. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li biste uzeli kredit?
staro
  (#1 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Da li biste uzeli kredit? - 16.12.2006, 16:30

Kod nas banke niču kao pečurke poslije kiše. Konketno, u malom ravangradu, ja sam samo u centru izbrojala oko desetak. Sve nude kredite, povoljne (mogu da ih razumijem jer im je to posao). No, da li su krediti baš toliko povoljni i da li bi ste uzeli kredit (za stan, za kola, za bijelu tehniku, da otvorite svoju firmu), da li ozbiljno razmišljate o tome, da li ste uopšte u mogućnosti da to uradite?

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li biste uzeli kredit?
staro
  (#2 (permalink))
Hocu-necu
Početnik
Hocu-necu će uskoro postati poznat članHocu-necu će uskoro postati poznat član

Član od: 12.10.2006.
Poslednji login: danas 18:14
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 16.12.2006, 21:57

Ne, trenutno ne bih uzela kredit, mada vidim da ima vec dosta onih koji su se navukli na takve pozajmice, pa ih uzimaju i kad im treba i kad ne. Znam i ljude koji su uzeli stambeni kredit, kupili stan i sad ga izdaju. Kirija im pokriva troskove mesecne rate za kredit, tako da kredit zapravo i ne osete.

staro
  (#3 (permalink))
Mish
Lajavi Krelac
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 16:23
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 18.12.2006, 22:33

Potrošački kredit ne bih uzela. Koliko god mogu gledam da ne ulazim u dozovljeni minus jer mi je potpuno jasno da je bankama to najprofitabilniji proizvod.
Jedino bih uzela stambeni kredit da sam podstanar jer mislim da bez obzira koliko banke "deru" uvek je bolje istu količinu novca davati za otplatu kredita za stan koji će jednog dana biti tvoj nego ga davati stanodavcu da bi živeo u njegovom stanu iz kojeg možeš izleteti svakog časa sa istim prtljagom koji su u stan i uzeo.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#4 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Pol: Muško
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 18.12.2006, 22:39

Ne daj boze da mi zatreba kredit. Ne daj boze da ikome zatreba. Pogotovo kod ovih nasih bezobrazno nesposobnih i preskupih banaka. Nema nista gore nego kad se uzme kredit a pogotovo dugorocan.

Grozota grozomorna vam je to.

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.09.2008 08:47
Godine: 25
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 19.12.2006, 00:20

Pa istina je da kod nas banke deru sto se tice kamata. Ali ako ne bi uzimali kredite onda nista ne bi kupili. Posto je u nasoj zemlji skoro nemoguce stedeti, a od jedne plate ne moze mnogo sta da se kupi, tako da je jedino resenje kredit. Unapred se zaduzis, odmah imas sta ti je potrebno i onda otpacujes u ratama, sto je duze vreme otplate to je manja rata i tako lakse podnosis odbitak od plate, cesto ljudi kazu da ne osete ratu.
Problem je kod nas sto ljudi nemaju normalne plate (plate od kojih imas da zivis mesec dana), problem je sto se boje da pozamljuju i boje se da duguju. Ali uvek je bolje dugovati banci nego zivom coveku. A banke su i stvorene da bi ti njima dugovao.

goldie

staro
  (#6 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Godine: 29
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 19.12.2006, 00:45

Ja nisam do sad uzimao kredite, niti imam mogucnosti nipotrebe za njima, posto radim honorarno i nemam redovna primanja, uzimanje kredita u tim uslovima bi bilo totalno ne zamislivo.
Imam srecu sto cesto zaradim dovoljno novca da nesto sto namerim mogu da platim u kešu. Lično nemam nista protiv kredita cak i sa ovakvim kamatama, problem je samo sto neki ljudi nemaju meru pa kredite uzimaju i kad treba i kad ne treba. Pa posle se dodatno zadužuju da ih vrate.

Pitaš se gde sam bio tako dugo odsutan, reći ću ti, bio sam u ve-ce-u

staro
  (#7 (permalink))
Sanja
Početnik
Sanja će uskoro postati poznat član

Član od: 18.08.2006.
Poslednji login: 21.09.2007 23:34
Godine: 29
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 20.12.2006, 15:00

Uzela bih, i uzimala sam kredite, jer jedino na taj nacin mogu sebi priustiti neke stvari, iako sam svesna kamata koje banke uzimaju. Kada bismo svi imali primanja dovoljna da pokriju vecinu potreba, krediti bi nam bili potrebni samo za neke jako velike stvari, i tada banke mozda i ne bi zaracunavale tolike kamate. Ali avaj...

staro
  (#8 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:08
Godine: 24
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 20.12.2006, 19:46

Ja za sad uzimam kredit bez kamate, od nase drzave, doduse bedan ali bolje i to nego nista! Salim se, to je studentski kredit, sto bas i nije slicno sa bankarskim kreditima i ne vraca se ceo!

Bankarski jos nisam jer nisam u mogucnosti zbog statusa student, ali moji su do grla u kreditima, tesko se cupaju, tj. dizu nov da bi pokrili stari. Tako da mislim da nisu povoljni ni bezazleni, ali nazalost, jedini nacin da se uzme nesto vece, poput kola, masina ili da se plati skolarina...

Zakljucak je da cu dobro razmisliti pre nego dignem kredit, preracunati mogucnosti i ostale okolnosti, al' sve to kad budem bila u poziciji da ga dignem!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#9 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 15:45
Godine: 26
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 08.01.2007, 01:01

Pa,...koliko god da znam da su kamate visoke i da je to vrzino kolo,uskoro cu morati jer ne postoji drugi nacin da adaptiramo kucu.

...i may not be perfect but i'm always me...

staro
  (#10 (permalink))
Inquisitor
Početnik
Inquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat članInquisitor će uskoro postati poznat član

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 03:32
Odgovor: Da li biste uzeli kredit? - 08.01.2007, 01:24

Sve je to ok ali se dobro raspitajte oko kamatnih uslova.

A ako nekom treba strucna pomoc nek mi se javi na pp. Mogu da posavetujem.

Inquisitor

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz