VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Zasto ljudima koji su braku nije mesto na chatu?
zato sto nemamo sta da ponudimo 3 13.04%
zato sto nismo in 1 4.35%
zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama 20 86.96%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 23. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?!
staro
  (#31 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostaleanjich je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 17:50
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 18.12.2007, 16:17

ja ne mislim tako
ovdje su svi jednaki, ma koliko godina imali i u kakvom su zivotnom statusu

smesi se... sutra ce biti gore

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
miha
Početnik
miha će uskoro postati poznat član

Član od: 17.12.2007.
Poslednji login: danas 19:28
Pol: Muško
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 18.12.2007, 16:34

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Ne verujem da to misle svi...a oni koji misle...imaju suzenu svest,meni smetaju oni koji misle da ako sam udata,ovde trazim samo jednu stvare oni su u velikoj zabludi...
Tražiti smo jednu stvar ovde...pa to je glupo...ovde se to i ne dobija, i ne daje...

staro
  (#33 (permalink))
stetniPE
Novi član
stetniPE je na dobrom putu

Član od: 13.12.2007.
Poslednji login: 16.02.2008 15:40
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 18.12.2007, 16:44

Citat:
anjich kaže: Pogledaj poruku
ja ne mislim tako
ovdje su svi jednaki, ma koliko godina imali i u kakvom su zivotnom statusu
Potpuno si u pravu
Ovde smo svi isti!!!

Poruku je izmenio _baba_, 18.12.2007 u 17:00. Razlog: velika slova

staro
  (#34 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 14.01.2008, 13:32

Kad malo bolje pogledam i sagledam i progledam skoro svi s kojima se ja kuckam su u braku

Kol'ko nas ima, jbt kol'ko nas ima

Citat:
PS: Dragim devojkama, ženama koje vole da se dopisuju sa oženjenim muškarcima, u službi zaštite telesnog zdravlja istih, postavljam apel da promene nickove u " Masni automehaničar" , "Debeli pivopija" , "Gromki prdež" ili " Čobanov šogor" a da za avatare postave slike na kojima su bradate drvoseče ili krivonogi fudbaleri.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#35 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 19:28
Godine: 35
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 14.01.2008, 23:06

Pa da,ljudi koji su u braku ne treba da izlaze iz svoje pećine,sem po sveže meso i da nađu baklje.
Izvinite na ovoj slobodi.
Naravno šalim se ,ali me ova tema asocirala na ovo što sam napisala.
Imam mnogo prijatelja koji su u braku i nije mi nikada smetalo to što su oni u braku,a ja nisam.Možda ne bi trebala sa njima da pričam,chatujem i uopšte svakodnevno kontaktiram?
Ne razumem te koji misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu.
Pa i oni su ljudi kao i svi ostali.
Mnogi od nas bi mogli mnogo što-šta da nauče od ljudi u braku ovde na Forumu,samo ako imaju strpljenja da ih čitaju.
No čudni smo mi ljudi.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#36 (permalink))
Danka
strawberry blonde
Danka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamantDanka je dijamant

Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 03.02.2008, 20:41

Ne misle svi...evo ja ne mislim

Zasto bi meni smetalo sto je neko u braku... i zasto bi nekom smetalo sto ja nisam u braku ?

Volim da komuniciram sa ljudima sa kojima imam zajednicka interesovanja,sa onima od kojih mogu nesto novo da naucim pa cak i onima cije misljenje ne delim ali ipak smatram da imaju sta da kazu.

Omnia vincit Amor

staro
  (#37 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat članAlexander 37 je nadaleko poznat član

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 18:38
Godine: 22
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 03.02.2008, 20:46

Citat:
Danka kaže: Pogledaj poruku
Ne misle svi...evo ja ne mislim

Zasto bi meni smetalo sto je neko u braku... i zasto bi nekom smetalo sto ja nisam u braku ?

Volim da komuniciram sa ljudima sa kojima imam zajednicka interesovanja,sa onima od kojih mogu nesto novo da naucim pa cak i onima cije misljenje ne delim ali ipak smatram da imaju sta da kazu.
Bravo Danka care.... I ja isto to mislim.

Ljudi koje misle suprotno najcesce tako misle zbog toga sto preko cheta traze potencijalnu devojku ili tako nesto....

staro
  (#38 (permalink))
kristina-cica
Iskusni forumdžija
kristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članovakristina-cica je miljenik mnogih članova

Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 29.08.2008 10:20
Godine: 28
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 04.02.2008, 02:28

Ja sam imala prilike da se sretnem sa tim problemom... ljudi na chatu su me pitali sta ja radim tu kad sam udata... ja kazem da zelim malo mirisa domovine... i jednostavno malo da caskamo... uostalom da trazim nesto vise ne bih ni rekla da sam udata... strasno...

staro
  (#39 (permalink))
Ljubimce
Početnik
Ljubimce će uskoro postati poznat članLjubimce će uskoro postati poznat član

Član od: 29.03.2008.
Poslednji login: juče 18:47
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 04.05.2008, 12:01

Sasvim se slazem sa Kristina-cica.
Ja sam isto sretno udata ali malo mirisa Domovine
preko VC nije nikom slodilo. Ja sam sretna da sam VC
pronasla i da mogu malo o Domovini caskati i lepe Slike iz Vojvodine
Pogledati. Pozdrav svima Vojvidjanima . Ljubimce rodom iz Sr. Karlovaca

grb-karlovci.jpg

Svaki Dan bez Smeha je jedan izgubljeni Dan.
Charly Chaplin

staro
  (#40 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 05.05.2008, 06:03

Ti sto nisu u braku, a misle da ljudima koji jesu u braku nije mesto na chatu bi trebalo da se skinu sa neta i izadju iz kuce u potrazi za partnerom ili da se eventualno ogrebu za snosaj u stvarnom zivotu. Od virtualnog seksa nema selameta. Pa kad se ozene i udaju, onda neka dodju da ih ja nesto priupitam.
Jbt, jos ce razni pacenici poceti da mi odredjuju sta cu da kuvam sutra.
Mislim...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Odgovor