|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Zasto ljudima koji su braku nije mesto na chatu? | |||
| zato sto nemamo sta da ponudimo |
|
3 | 13.04% |
| zato sto nismo in |
|
1 | 4.35% |
| zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama |
|
20 | 86.96% |
| Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 23. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! |
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
Pol: Žensko
|
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! -
14.01.2008, 13:32
Kad malo bolje pogledam i sagledam i progledam
skoro svi s kojima se ja kuckam su u braku ![]() Kol'ko nas ima, jbt kol'ko nas ima ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|
|
|
"strašan" zmaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 19:28
Godine: 35
|
14.01.2008, 23:06
Pa da,ljudi koji su u braku ne treba da izlaze iz svoje pećine,sem po sveže meso i da nađu baklje.
![]() Izvinite na ovoj slobodi. ![]() Naravno šalim se ,ali me ova tema asocirala na ovo što sam napisala.Imam mnogo prijatelja koji su u braku i nije mi nikada smetalo to što su oni u braku,a ja nisam.Možda ne bi trebala sa njima da pričam,chatujem i uopšte svakodnevno kontaktiram? ![]() Ne razumem te koji misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu. Pa i oni su ljudi kao i svi ostali. Mnogi od nas bi mogli mnogo što-šta da nauče od ljudi u braku ovde na Forumu,samo ako imaju strpljenja da ih čitaju. No čudni smo mi ljudi. ![]() Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.
![]() |
|
|
|
|
|
strawberry blonde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.12.2007.
Poslednji login: 22.06.2008 14:09
Godine: 24
|
03.02.2008, 20:41
Ne misle svi...evo ja ne mislim
![]() Zasto bi meni smetalo sto je neko u braku... i zasto bi nekom smetalo sto ja nisam u braku ? Volim da komuniciram sa ljudima sa kojima imam zajednicka interesovanja,sa onima od kojih mogu nesto novo da naucim pa cak i onima cije misljenje ne delim ali ipak smatram da imaju sta da kazu. |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: danas 18:38
Pol: Muško
Godine: 22
|
03.02.2008, 20:46
Citat:
Ljudi koje misle suprotno najcesce tako misle zbog toga sto preko cheta traze potencijalnu devojku ili tako nesto....
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 29.08.2008 10:20
Godine: 28
|
04.02.2008, 02:28
Ja sam imala prilike da se sretnem sa tim problemom... ljudi na chatu su me pitali sta ja radim tu kad sam udata... ja kazem da zelim malo mirisa domovine... i jednostavno malo da caskamo... uostalom da trazim nesto vise ne bih ni rekla da sam udata... strasno...
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.03.2008.
Poslednji login: juče 18:47
|
04.05.2008, 12:01
Sasvim se slazem sa Kristina-cica.
Ja sam isto sretno udata ali malo mirisa Domovine preko VC nije nikom slodilo. Ja sam sretna da sam VC pronasla i da mogu malo o Domovini caskati i lepe Slike iz Vojvodine Pogledati. Pozdrav svima Vojvidjanima . Ljubimce rodom iz Sr. Karlovaca grb-karlovci.jpg Charly Chaplin |
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 30.09.2008 07:10
|
05.05.2008, 06:03
Ti sto nisu u braku, a misle da ljudima koji jesu u braku nije mesto na chatu bi trebalo da se skinu sa neta i izadju iz kuce u potrazi za partnerom ili da se eventualno ogrebu za snosaj u stvarnom zivotu. Od virtualnog seksa nema selameta. Pa kad se ozene i udaju, onda neka dodju da ih ja nesto priupitam.
![]() Jbt, jos ce razni pacenici poceti da mi odredjuju sta cu da kuvam sutra. Mislim... ![]()
|
|
|
|