|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Zasto ljudima koji su braku nije mesto na chatu? | |||
| zato sto nemamo sta da ponudimo |
|
3 | 14.29% |
| zato sto nismo in |
|
1 | 4.76% |
| zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama |
|
18 | 85.71% |
| Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 21. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! |
|
|
|
|
|
Slatka mala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.09.2006.
Poslednji login: 04.05.2008 13:25
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! -
20.05.2007, 16:29
Kakve su to gluposti, mislim da to samo mogu ogranicene osobe tako razmisljati. Pa nisu udati, ozenjeni sugavi, jel? Ne znam zbog cega bi nas neko izbegavao....
Ja sam udata i mislim da mogu da se pojavim na chatu, forumu, a sta ce ko kako da misli o meni, uopste me ne interesuje (uh, kako sam ovo surovo, mozda rekla )Oni koji znaju da sam udata, za sada nisam primetila da me izbegavaju i da su mi to zamerili. ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2007.
Poslednji login: 22.05.2007 03:28
Pol: Muško
|
20.05.2007, 17:01
Jedan tako misio pa se upoznao sa devojkom iz Slovenije i ozenio sada stanuje u Ljubljani i pere sudove, pegla ves i usisava da da samo tako.
Nije mu rekla da je karatista i da ima tesku ruku koja nije navikla na kucne poslove. Udate napred ![]() |
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
20.05.2007, 17:27
Citat:
da mi nisi rekla, nikad ne bih ni saznala niti naslutila da si udata i imash dete... ono sto je meni bitno i sto znam jeste da si sjajan sagovornik,kao i kvalitetna i interesantna osoba i drago mi je sto te poznajem... I sto se mene tice mozemo komotno i o pelenama, i o kuvanju, i o troslojnom wc papiru da pricamo i nece nam biti dosadno.. ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
BitterSweet
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Godine: 25
|
20.05.2007, 19:25
Citat:
Makili nemoj da te to iznenadjuje a pogotovo nemoj da te to rastuzuje, bila sam operater ne vecoj IRC mrezi i nagledala sam se svega i svacega. Kao prvo ljudi dolaze i odlaze na chatu, garnitura se menja svakih godinu dana, od svake garniture mozda mozes izdvojiti pet - sest likova sa kojima mozes komunicirati na ljudski nacin a to sto vecina njih prestaje sa komunikacijom cim cuju da si u vezi ili u braku, nije nista nelogicno i ne treba da se bakces s tim jer su to ljudi koji dolaze na chat da bi smuvali nesto pa ako im se posreci, posreci ako ne onda udare poneki "hot" odn. "cybersex" sa nekim/nekom i mirna Backa. Ono sto zelim reci ovim jeste da ti korisnici chata koji te izbegavaju verovatno nisu ni vredni price s tobom... ![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 29.06.2008 23:47
|
20.05.2007, 22:25
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2006.
Poslednji login: 22.06.2008 11:13
Godine: 34
|
24.05.2007, 13:07
Jako se čudim diskusiji na ovu temu. Šta ima nenormalno što je neko udat/oženjen i ima decu. Pa zar to nije najnormalnija i najlepša stvar u životu ?
Kad bi ovu državu/firmu/planetu vodili ljudi koji imaju porodicu, decu i mesto u svojoj kući sve bi bilo drugačije. Najveći deo političara/direktora/šefova je ili razveden ili nema decu ili nikad ne ide kući na ručak (nema mesto u svojoj kući/porodici). Dokle god to bude tako i dok normalni - porodični ljudi ne "prevagnu" (nemam trenutno bolji izraz), dotle će biti i krađe, korupcije, nasilja ... |
|
|
|