VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Zasto ljudima koji su braku nije mesto na chatu?
zato sto nemamo sta da ponudimo 3 14.29%
zato sto nismo in 1 4.76%
zato sto nemogu da zamisle da imaju o cemu da caskaju sa nama 18 85.71%
Multiple Choice Poll. Učesnika ankete do sada: 21. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?!
staro
  (#11 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 21:29
Pol: Žensko
Godine: 22
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 23.11.2006, 19:51

Citat:
Makilli kaže:
Naravno da imam o cemu da razgovaram sa svetom osim o kuvanju rucka ili o pelenama,
Ja nisam udata i nemam bebu ali bih rado pricala i o kuvanju i o pelenama o kojima na ovom forumu nema ni jedna tema (ako se varam ispravite me), pa drage moje mamice, mogle bi da otvorite neku temu na kojoj cemo da pricamo o vasoj i nasoj (buducoj) decurliji

Evo, promenila sam potpis

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 00:58
Godine: 24
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 23.11.2006, 22:15

Najveca dobrodoslica tebi i tvojoj bebi

Ovde ima i udatih kao sto su se vec predstavile i svi ih obozavamo i niko se nije zapitao sta tu rade, sa udajom se ne postaje hendikepiran i imas prava na komp i net kao i svi mi!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#13 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 24.11.2006, 13:43

makilli, ne obracaj paznju na malogradjanstinu, nego nam se beba i ti lijepo pridruzite, zavali se u fotelju i samo kuckaj

nattydread is coming to dinner

staro
  (#14 (permalink))
Papak
Boško
Papak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimumPapak je dostigao maksimum

Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: 30.06.2008 20:15
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 07.01.2007, 07:24

Ima li neudatih sa bebom
Bebac, bebac, bebac, bebac...

Crvenu maramu nosiću ja i plavu kapicu, tralalala
Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala

staro
  (#15 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 23:43
Godine: 57
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 13.02.2007, 00:07

Predpostavljam da se polazi od toga da terba naci sagovornika i temu, pa tek onda gledati bracni status i godine.

staro
  (#16 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 09:38
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 18.02.2007, 17:53

Zato što su ograničeni predrasudama koje su im ugradili njihove babe i dece...Bolje ti njima kaži da oni manje budu pored kompa, možda ih ozrači

staro
  (#17 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: 07.07.2008 22:14
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 15.04.2007, 16:50

Pa verovatno zato sto su ograniceni.....

Ja sam udata i na chatuuu.....i moj suprug je ozenjen ....i nama je lepo na chatuuuu......mmmmmm...ponovo se muvamo...kao pre hmmm...godina...

i imamo dve slatke devojcice.....

Poruku je izmenio Doti, 15.04.2007 u 16:52. Razlog: eeeee.....godine....godine...

staro
  (#18 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 06.07.2008 22:53
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 15.04.2007, 17:06

Mnogi jeste misle da brak i sajt,chat ne idu nikako,ali to je glupost,ja licno samo nadjem osobe u braku ili sa bebama,i drago mi je jer moje "bebe"vec su odrasle devojke,pa mozemo menjati znanje,experienciju i tako,mlade mamice cesto trebaju koje savete,pa bas dobro sto su na sajtu,a i mladim tatama,mozda treba koji savet,mada oko gledanja fotbola ,mamice sa bebom samo napred dosta pranja pelene i kuvanja,uzivajte malo,a i ne tako mlade

No me toques

staro
  (#19 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 09.05.2008 19:22
Godine: 27
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 15.04.2007, 17:24

Zato Sto Verovatno Misle Da Sa Onim Sudbonosnim "Da" Zabava I Igra Zauvek Prestaje

Kad Sa Nekim Kre***om Pricam O Tome Dodje Mi Da Vrisnem

-Ti Si Na Sajtu Zato Sto Ti Muz Nedaje Vise Pozornosti.. Ili..
-Ti Vise Svoga Supruga Nevolis.. Sve Sami Sve-Znaduri

Meni Je Bas Lepo Biti U Braku I Na Chatu, Nevidim Nikakav Problem U Tome

staro
  (#20 (permalink))
tibor
Banovan
tibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članovatibor je miljenik mnogih članova

Član od: 09.03.2007.
Poslednji login: 19.07.2007 20:27
Godine: 48
Odgovor: Zasto svi misle da ljudima koji su u braku nije mesto na chatu?! - 15.04.2007, 18:06

Makilli samo ti furaj svoj fazon . Pusti druge zaostaju za tehnologijom u svim vidovima . (najvise na mentalnom planu su na godisnjem )

----------------------------------------------------------------------*******---------------------------------------------------------------