VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Sta najvise volite da grickate uz film?
Semenke 3 11.11%
Suncokret 5 18.52%
Kikiriki 3 11.11%
Kokice 9 33.33%
nesto drugo 7 25.93%
Učesnika ankete do sada: 27. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Semenkari
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 19:42
Pol: Žensko
Godine: 33
Semenkari - 24.03.2006, 19:34

Semeni, semeni, slani, peceni, sport za zube, melem za creva!

Ko je gledao Kengura, sigurno zna ovu recenicu... ili neku slicnu umotvorinu svog prodavca semenki. Ranije se svakako, bez njih i cuvenih casica nije mogao zamisliti ulazak u bioskop.

U mom slucaju, ovo moderno doba uzelo maha, pa sam se presaltovala na kokice... valjda ljude sramota vise da prave djubre, pa se ovim renoviranim bioskopima samo one i prodaju... mada, prokrijumcarim tu i tamo neku kesicu suncokreta (al' trazim i drugu za djubre ). Ali zato u kucnoj varijanti, dok me usta ne zabole.

Da li imate potrebu da grickate u bioskopu i sta? Ili, ako ne idete u bioskop, praktikujete li grickanje kuci?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Semenkari
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 19:25
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Semenkari - 24.03.2006, 20:11

Ih josh pitash ... kikiriki, indijski oraji, pistaci, pa opet sve to u klot i papriciziranoj varijanti, suncokret clothed and naked , grisine sas kikiricky, smocky, chipsy svih oblika i velichina ... ma bre sve shto trzzisht pruuzza u rinfuzi il pakovano .. sve jedno na poslu kod kuce u bioskopu il stadionu .. Prezzivanje za prezivljavanje elem .. mi smo baje koji prodaju semenke na stadionima obicno zvali "Voche" ..

staro
  (#3 (permalink))
Leka
Početnik
Leka će uskoro postati poznat članLeka će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 06.07.2006 23:31
Godine: 28
Odgovor: Semenkari - 28.03.2006, 13:11

Bez kokica i koka kole i ne pomisljam da gledam film.

Samo jedan klub,
samo jedan grad,
samo Partizan,
samo Beograd!
Njega volimo,
njega bodrimo,

njemu pevamo,
brate Partizan!!!

staro
  (#4 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Semenkari - 28.03.2006, 21:23

Eeee, bar da je samo dok gledam film...
Ma, ja stalno nesto jedem! Odem lepo u prodavnicu i ne vracam se bez pune kese... to radi raznolikosti asortimana Znaci, obavezno smoki, cips, neki cokoladni keks (ali obicno ne mogu da se odlucim za jedan, pa uzmem vise komada ), neke cokoladice za poneti (tipa Snickers i tome slicno), cisto da mogu nesto i da ponesem kad procenim da cu poceti da kriziram ( ) i tako... napuni se kesa
E, onda kad zasednem...

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:46
Odgovor: Semenkari - 29.03.2006, 05:10

ova iznad je nesto ala ja
u principu sam pre jela semenke, al' sto rece Skvovitis, od kako su ovi novi bioskopi u djiru, niko ne radi djubree
a secam se jos ono stare drvene stolice i semenke izlazis na kraju filma, a ono hodaas po brdo djubra sve od semenki
ovde na ovom ostrvcu ni nema semenke da se kupe u bioskopu a imaju neku ludu politiku da ne smes iz vana da donosis grickalice, nego da kupis unutar biskopa, sto znaci da ce dobro da te pecnu po dzepu.. mani ti to brale moj.. ja sve svoje sa sobom nosim.. jednom sam cak nosila i palachinke od kuce ('ebiga, majka spremila palachinke taman kad sam ja bila na izlazu.. da nisam uzela ondaK ne bi me nista ni docekalo ) pa me ljudi malo bledo gledali dok sam ih jela
ma ne znaju oni sta je dobro
kokice i koka kolu ne volem.. pa obicno jedem chips ili neke klincheke.. gumene/cokoladne ne bitno za kokice moram da imam izuzetnu zelju

staro
  (#6 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Semenkari - 10.04.2006, 18:22

Glasao za nešto drugo. Nemam pojma šta, ali bitno je da se razlikujem od ostalih.

Voće, voće, voće... Može i koja krem bananica...

staro
  (#7 (permalink))
Panta Ray
Početnik
Panta Ray će uskoro postati poznat član

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Godine: 30
Odgovor: Semenkari - 11.04.2006, 07:42

Obično kad gledam film ne jedem ništa. U stvari ima dve varijante, prva je da je film jako zanimljiv i tada ni ne pomišljam na jelo, a druga je da je krajnje dosadan pa ga obično ni ne pogledam do kraja nego ga batalim pa ni tada ne jedem ništa.

staro
  (#8 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Odgovor: Semenkari - 13.04.2006, 03:22

Ja se uvek hvatam za cokoladu ne volim da gledam film i da stalno nesto zvacem ili da mi nesto suska kao kod kokica ili semenki.Ovako bre kad uzmem parce cokolade svaki film je sladak a i cokoladom ne mozes da gadjas ukucane i da pravis lom pa je usteda na materijalu visestruka

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#9 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Semenkari - 04.07.2006, 23:02

Citat:
Meggy kaže:
Eeee, bar da je samo dok gledam film...
Ma, ja stalno nesto jedem! Odem lepo u prodavnicu i ne vracam se bez pune kese... to radi raznolikosti asortimana Znaci, obavezno smoki, cips, neki cokoladni keks (ali obicno ne mogu da se odlucim za jedan, pa uzmem vise komada ), neke cokoladice za poneti (tipa Snickers i tome slicno), cisto da mogu nesto i da ponesem kad procenim da cu poceti da kriziram ( ) i tako... napuni se kesa
E, onda kad zasednem...
Nemam sta da dodam

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#10 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Semenkari - 04.07.2006, 23:17

Priznajem, teska srca sam se odlucila samo za jednu varijantu u anketi, jer ja kad gledam film (kod kuce) na stolu nema sta nema! I kokice, i suncokret, cips, cokolada... Jos ako sam sa drustvom... Ijao...

Odgovor