|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Podrzavate li zabranu izlaska posle ponoci mladjima od 18 godina? | |||
| Da, slazem se sa tim |
|
43 | 63.24% |
| Ne, to je totalno bezveze |
|
25 | 36.76% |
| Učesnika ankete do sada: 68. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina |
|
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina -
01.09.2006, 23:16
Itekako se slažem. Krajnje je vreme da se uvede neki red i u zemlju Srbiju. Šta koji moj ima neko od 13-14-15-16 godina da traži posle 23 časa radnim danom u gradu? Malo li je droge i svega ostalog? Vlado, ja kada sam imao 13 godina nisam izlazio u kafiće. Sedeli smo u dvorištu, zezali se, muvali drugarice itd. Kada sam počeo "ozbiljnije" da izlazim u srednjoj školi, mnoge stvari ne bih probao da sam morao u 23 da napustim lokal. Naročito zimi. Nego bih lepo otišao kući, igrao Heroje 2 i kulirao. Umesto toga, pravio sam razna sranja, jer sam znao da će me do 2-3 sve proći i kada dođem kući, niko neće ništa posumnjati. Činjenica je da neko ko hoće da se napije ili nadrogira, može da uradi bilo gde, ali makar imaju jednu mogućnost manje. Za ulice treba da se pobrinu panduri. A ako je nekome malo da bude u kafiću od npr. 20 do 23, onda sa tom osobom nešto nije u redu. Bre, pa u srednjoj školi ima bar 2-3 žurke mesečno. Da ne pričamo kada krenu 18-ti rođendani. Prema tome, omladino, na vreme na spavanje. Dosta je što vikendom imate mogućnost do ponoći. I sve vlasnike kafića koji dozvoljavaju ostanak u lokalu posle 12, da ne pričamo o prodavanju alkohola maloletnicima, treba poslati u Sremsku Mitrovicu.
Citat:
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.07.2008 14:24
Pol: Žensko
Godine: 22
|
02.09.2006, 00:53
Citat:
Citat:
Citat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
|
White Eagle
|
02.09.2006, 01:03
Citat:
Bolje sprečiti nego lečiti.Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||||||
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.07.2008 14:24
Godine: 22
|
02.09.2006, 01:10
Citat:
|
||
|
|
|
|
|
White Eagle
|
02.09.2006, 01:14
Ako je u kafiću - osobe koja joj je prodala alkohol. A ako nije u kafiću, e to je sasvim druga tema.
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
02.09.2006, 01:34
Citat:
Ja sam ko zna koliko dugo (i u srednjoj skoli) imala ogranicen izlaz, do jedan sat, i nista bitno nisam propustila posle toga... mislim, jednom mi je bilo bolje da sam kuci otisla, jer su mi se dve pijane i sujetne budale pred nosom potukle. Sto kaze Kunic, ja sa 15 godina nisam ni pomisljala da udjem u neki lokal. Covece, nas je bio blam da udjemo tu gde su svi bili znatno stariji od nas... a sad 'ladno srecem svoje ucenike kad izadjem E, a ti isti se zavuku u jedan lokal i vodka bez problema tece u potocima... toliko o zabrani prodavanja alkohola maloletnicima A to bi sve moglo da se kontrolise, samo kad bi se htelo. Nego, da l' bi to dete moglo tako slobodno da loče kad bi znalo da mora da se vrati do 23h? Ne osporavam ja da je to briga roditelja... al' kad su vec oni neodgovorni, ocigledno neko treba da se umesa i resi problem.Citat:
|
||
|
|
|