VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: Podrzavate li zabranu izlaska posle ponoci mladjima od 18 godina?
Da, slazem se sa tim 43 63.24%
Ne, to je totalno bezveze 25 36.76%
Učesnika ankete do sada: 68. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina
staro
  (#81 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 19.08.2008 22:43
Pol: Muško
Godine: 57
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 18.10.2007, 22:19

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
svaka zabrana vodi samo vetjem revoltu!

a josh kad ih u 18-oj pustish u grad, bitje ko pushteni s lanca.... a takve stvari sam vetj gledala.... mnooooogoooooo loooshe posledice proizilaze iz toga.
Porodica i društvo treba da imaju zadatak da takve stvari se ne dogode,da mladi ljudi budu dotle upoznati i sazreli za izazove koji ih očekuju, a do 18 zabrana, i to je način disciplinovanja, jer i mi odrasli poštujemo mnoga ograničenja i zabrane.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
dani danguba
Početnik
dani danguba će uskoro postati poznat član

Član od: 22.08.2007.
Poslednji login: 15.08.2008 16:04
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 18.10.2007, 22:35

Drzava,porodica,drustvo,policija treba da nauci obrazuje i da zasticuje mlade a ne da zabranjuje ,raznorazna konzumiranja mozemo ograniciti ili zabraniti,slobodu nikako,ajd da mi zabrani neko da izadjem posle ponoci

staro
  (#83 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: danas 14:08
Godine: 30
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 18.10.2007, 22:52

I ja sam jednom bio u tim godinama.
Ali se slažem.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#84 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 27.01.2008, 18:05

...u čemu je poenta pre i posle ponoći...a????....

...ybg...ja sam glup i ne razumem i nikada neću razumeti....sve što se može desiti u podne može i u ponoć....

....elem sem iskonskog straha čoveka od tame, nevidim nikakvo drugo objašnjenje....a što se tog straha tiče.....svako neka ga prevazilazi za sebe.....

staro
  (#85 (permalink))
Isahara
žena drugog sistema
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: danas 22:28
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 27.01.2008, 18:16

Citat:
Andjelika kaže: Pogledaj poruku
svaka zabrana vodi samo vetjem revoltu!

a josh kad ih u 18-oj pustish u grad, bitje ko pushteni s lanca.... a takve stvari sam vetj gledala.... mnooooogoooooo loooshe posledice proizilaze iz toga.
Otprilike bih se složila..

"Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde

staro
  (#86 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: danas 22:01
Godine: 22
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 27.01.2008, 18:35

Pa da je ponašanje maloletnih posle ponoci dobro prica o zakonu o zabrani se ne bi pojavila... Ja sam licno vise da se postuje zabrana tocenja alkohola maloletnim osobama.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#87 (permalink))
robins
Početnik
robins će uskoro postati poznat članrobins će uskoro postati poznat članrobins će uskoro postati poznat član

Član od: 28.05.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 28.01.2008, 19:48

Zabraniti izlaske ne (kako bi i mogao neko to da uradi), ali zabraniti rad kafićima posle ponoći i točenje alkohola maloletnicima, itekako da i to što pre.

staro
  (#88 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 15:22
Godine: 29
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 19.02.2008, 14:14

Zašto zabraniti?

I mi smo bili mladi, sjetite se kako je nama bilo moljakati za dodatnih 15 min izlaska.

Zabraniti točenje alkohola mlađima od 18 godina - DA

Zabraniti prodaju cigareta mlađima od 18 godina - DA

Ali zabraniti izlaske?

Ja nisam za to. Svaki roditelj odgaja dijete na svoj način. Neki klinci zaslužuju povjerenje svojih roditelja, stoga, zašto ga kažnjavat s izlascima?

Stvar je odgoja, stvar je karaktera i stvar je društva kako će se klinci ponašat.

Umjesto da zabranimo - to je najlakše, naučimo ih da budu samosvjesni i odgovorni.

staro
  (#89 (permalink))
itebejac
Iskusni forumdžija
itebejac ima spektakularnu auru oko sebeitebejac ima spektakularnu auru oko sebeitebejac ima spektakularnu auru oko sebeitebejac ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: juče 16:03
Godine: 32
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 20.02.2008, 02:17

Slažem se sa little fairy-jem, s tim da bih dodao sledeće:
zabraniti prodavanje alkoholnih pića u trafikama
zabraniti pijančenja u parkovima - ili više civilnih policajaca na ulicu i sprečiti vandalizme

Roditelje onih koji prave probleme bih za "kaznu" odveo na socijalni rad, da budu primer za druge roditelje. I osramotio bih ih javno. I ne bih im imena pisao, kao ni njihove dece, sa inicijalom, nego sa punim imenom. Tako bi trebalo i sa ovom decom koja divlja na ulici. Njihove roditelje prozvati javno u novinama, i sudski kazniti socijalnim radom u staračkim domovima, domovima za nezbrinutu decu itd.

--- GOVORIM TIHO I VODIM PSA SA SOBOM

Poruku je izmenio itebejac, 20.02.2008 u 02:23. Razlog: dodatak

staro
  (#90 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 15:22
Godine: 29
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina - 20.02.2008, 07:45

Citat:
itebejac kaže: Pogledaj poruku
zabraniti pijančenja u parkovima - ili više civilnih policajaca na ulicu i sprečiti vandalizme
Joj, cuganje na klupici u parkiću.. Meni je ostalo u najljepšem sjećanju

Što se tiče vandalizma, tu se slažem, neka patroliraju policajci iako znam da je onda neizbježno i prozivanje/tjeranje klinaca koji se zadržavaju, s flašom u rukama, u blizini objekata.

Odgovor