|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
||||||||||
|
|||||||
| Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete |
| Prikaz rezultata glasanja: Podrzavate li zabranu izlaska posle ponoci mladjima od 18 godina? | |||
| Da, slazem se sa tim |
|
43 | 63.24% |
| Ne, to je totalno bezveze |
|
25 | 36.76% |
| Učesnika ankete do sada: 68. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:18
Pol: Muško
Godine: 15
|
Odgovor: Zabraniti izlaske posle ponoci mladjima od 18 godina -
02.09.2006, 12:14
Posto vidim da se ovde zahuktalo ( drago mi je zbog toga ) da i ja nesto izjavim kao jedini "optuzeni" maloletnik. Daklem kada sam video rezultate ankete
Da pocnemo redom: Citat:
Citat:
I don't think so Citat:
Citat:
To je sasvim normalno s tim sto je grad jos povoljnije mesto za muvanje. Citat:
Citat:
Ko bre meni ima da kaze od koliko do koliko cu ja da budem u gradu, sem mojih matoraca. Ama bas niko, a ponajmanje drzava Ja ne znam ni jednu curu koja ide sama u grad, ne znam u opste nikoga ko sam ide u grad. Tu je drustvo. A i te devojke nisu glupe. Sad im neko ponudi pice, jos i jos.... pa valjda ce neko da reaguje Citat:
Znaci mi nemamo pravo da se zezamo dok ne krenemo u 1. srednje?! Hau jes nou. Citat:
Citat:
|
|||||||||
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
02.09.2006, 12:43
Citat:
Citat:
Ili, da budem malo manje radikalan - meni je moj tata rekao da se ne vezujem, ko si ti da mi uzmeš 1.000 din.Citat:
Citat:
Citat:
Ne vidim ništa loše da neko ko je osmi razred ode do centra grada, oko 7-8 sati, prošeta se, na svakoj drugoj klupi će sresti nekog drugara, odu do kafića, popiju sok, pojedu sladoled i vrate se kući. Citat:
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||||||
|
|
|
|
|
Veteran
|
02.09.2006, 12:50
Zaista lep odgovor, hvala na tome sto si mi malo otvorio oci, but...
Citat:
, tj ne vezati pojas Citat:
Ja sam ziv primer da to nije tacno ( pitaj Gogoa ako meni ne verujes )
|
||
|
|
|
|
|
White Eagle
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
02.09.2006, 12:57
Citat:
Citat:
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
02.09.2006, 15:44
Citat:
Svaka cast tebi, jer nekoj se deci moze lepo objasniti, a nekoj bas i ne moze, ali to je vec uspeh/greska roditelja. Pazi kad ja, koja nemam nikakvog direktnog kontakta sa osnovcima (preko brata, sestre i sl.) znam sta sve rade u gradu, iako ne izlazim po onim rupama po kojima se oni vuku... mogu da mislim sta je ostatak, ono sto ne znam Citat:
Daj, molim te, kao da ne znas da su klinci (i to ne samo danasnji, nismo ni mi bili bolji) u fazonu "sto vise stvari probam, veca sam faca"... i ti mislis da ce neka devojka koju je tek poceo da drma pubertet (a tad su kliknci najuspaljeniji) racionalno da razmislja pod uticajem alkohola i druge drugarice (koju takodje drma pubertet)? ![]() Citat:
|
|||
|
|
|
|
|
Veteran
|
02.09.2006, 15:52
Citat:
Citat:
). Ja govorim o zabrani izlaska posle ponoci a ti o alkoholu. Zasto svi mislite da se mi uvek ponapijamo kada izadjemo ( izuzmimo to da se ja napijem od coca-cole ). Posle uzimanja alkohola je sve tada je vec kasno.Citat:
. Em imam 13 god. em je to tako ![]() Sto se tice sna isto je spavao od 10 do 7-8 ili od 3-12 ![]() ![]()
|
|||
|
|
|