VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: B92 je...
Proevropska 27 45.00%
Antisrpska 16 26.67%
Ništa od ta dva 7 11.67%
Ne znam i ne zanima me 10 16.67%
Učesnika ankete do sada: 60. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?
staro
  (#1 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 31.05.2008 17:49
Pol: Muško
B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 30.08.2006, 22:08

Definitivno da niko nije ravnodušan prema ovoj TV stanici. Obično se spominju krajnosti koje sam naveo u naslovu teme, a možda ima i nešto treće.

Vaše mišljenje...

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 13:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 30.08.2006, 23:33

Naš narod želi da čuje ono što mu odgovara. Toliko od mene.

staro
  (#3 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:55
Godine: 34
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 00:34

Volim njihov program, od jutarnjeg (poceli su malo da brljaju, a ko pa ne brlja..), preko obrazovnih emisija, o filmovima da i ne govorim kao i o humoristickim serijama kratke forme.. Korektni su i kada je tajming u pitanju, nemaju odstupanja - koliko sam primetila..(politicke emisije izbegavam)
Najsmesnije mi je kada pojedinci onako, zamisljeno (dubiozno) postave pitanje "a ko njih finansira?" Ma, nemoj..Da ne spominjemo ostale - privatne TV stanice..
Sasvim korektna domaca (pa sta iako nije, TV stanica)

Poruku je izmenio Goga, 31.08.2006 u 00:52.

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 11:56
Godine: 33
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 00:47

Da potpišem Gogu i da dodam sledeće. Tv mi je non-stop upaljen, bez obzira da li ga neko gleda. Ako nije na nekom muzičkom, dečijem, ili animal-discovery-travel-nationalgeo. kanalu, uvek je na B92. Ja mnogo više slušam njihov radio program. A i home page na kompu mi je njihova stranica. Nekako me najbolje informišu. Mogu da budu šta hoće. Moje simpatije imaju skroz.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: juče 18:54
Godine: 34
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 14:59

ja bih rekla ni jedno ni drugo (uostalom, ne vidim ni jedan jedini razlog da bi nesto sto je proevropsko bilo antisrpsko, ili obrnuto - to mu nesto dodje poput paranoje). politiku inace ne pratim, pa je ne gledam ni na b92, a ovo ostalo zasluzuje svaku pohvalu (dokumentarci, serije i filmovi), a jos mi je bolje sto znam da me na b92 nece nikada docekati neka podvriskivajuca svraka (latinskog naziva: vriska dupetarija) kojoj je tata prodao bika, pa sad umislja da zna da pjeva. uostalom, ako nekom nesto smeta, ne samo na b92, nego i na ostalim stanicama, neka promjeni kanal.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 03.02.2008 02:49
Godine: 30
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 17:46

Dilema je smesna. B92 ispunjava sve standarde koji profesionalno medijsko izvestavanje zahteva. Evropa u najvecoj meri postuje standarde koje je postavio BBC kao veliki medijski magnat. I B92 radi po njihovim standardima.
To sto jedino na njihovoj televiziji mozes da vidis neke dokumentarne emisije koje govore o tome da su npr. i pripadnici srpskog naroda pravili zlocine u ratovima koji su iza nas, ne mora da znaci da je antisprska. Jednostavno, neki ljudi ne mogu da prihvate da su za zlocine krivi pojedinci, a ne ceo narod. Ja sam ponosna na ono sto sam, a isto tako se ne stidim to da kazem, naravno ako me neko pita, ni u Bosni ni u Hrvatskoj. Elem, da ne lutam dalje, ovo proevropska, sta je to? Da li je to zato sto obraca paznju i na neke druge aspekte prica, a ne samo na jednu?! Da li je to jer stalno podseca na postojanje Haskog tribunala i obaveze zemlje prema nama? Sto ne zaboravlja Zorana Djindjica i sudjenja njegovim ubicama?

staro
  (#7 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 01.07.2008 01:07
Godine: 27
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 31.08.2006, 20:14

staro
  (#8 (permalink))
Bacvanin
Početnik
Bacvanin će uskoro postati poznat članBacvanin će uskoro postati poznat član

Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 01.06.2008 18:01
Godine: 31
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 11.09.2006, 00:25

Citat:
maqa kaže:
To sto jedino na njihovoj televiziji mozes da vidis neke dokumentarne emisije koje govore o tome da su npr. i pripadnici srpskog naroda pravili zlocine u ratovima koji su iza nas, ne mora da znaci da je antisprska.
OK je to, samo što ja nikada nisam video da su pustili neki dokumentarac o zločinima nad srpskim narodom!

Osim toga nemam neke veće zamerke!

staro
  (#9 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 11.09.2006, 17:05

Citat:
Bacvanin kaže:
OK je to, samo što ja nikada nisam video da su pustili neki dokumentarac o zločinima nad srpskim narodom!
Mala ispravka - nedavno sam upravo na pomenutoj TV po prvi put video snimak šikaniranja Srba u izbegličkoj koloni od strane ustaša, tako da se izgleda trude da odaju utisak objektivnosti.

Inače, retko kad stižem da pogledam TV. Filmove uglavnom gledam na kompu (long live piracy! ), a na TV jedva ponekad uspem da odgledam neku od stravično dobrih emisija na VIASAT History i Explorer kanalima.

Što se tiče B92, program im je skroz profesionalan, nema šta. Informativni program za čistu peticu! Isto važi i za obrazovni i filmski program. Dodatni plus je odsustvo svih vrsta ptica-kreštavica iz porodice vriska dupetarija!

Jedino me plaši ona "proevropska" orijentacija i gomila gej smradova na njihovom forumu. Da se razumemo - slažem se u potpunosti sa Dreadful Natom da proevropski ≠ antisrpski, al' s druge strane, opet, nekako ne volem to što mnogo ližemo bulju onima koji su više puta na delu pokazali, a i dalje pokazuju, da nam ne misle dobro!

Sve u svemu, sa aspekta imaginarnog apolitičnog gledaoca, možete upisati još jedno pozitivno brojanje za ovu TV stanicu!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#10 (permalink))
Bacvanin
Početnik
Bacvanin će uskoro postati poznat članBacvanin će uskoro postati poznat član

Član od: 19.06.2006.
Poslednji login: 01.06.2008 18:01
Godine: 31
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 12.09.2006, 20:32

Citat:
gogothegreat kaže:
Mala ispravka - nedavno sam upravo na pomenutoj TV po prvi put video snimak šikaniranja Srba u izbegličkoj koloni od strane ustaša, tako da se izgleda trude da odaju utisak objektivnosti.
Ako mislimo na isto, taj snimak je puštan u vestima i traje 20-tak sekundi. Naspram toga sam npr. dokumentarac o Srebrenici gledao minimum tri puta, a puštan je sigurno mnogo više. Opet kažem da nemam apsolutno ništa protiv toga, ali mogli bi malo ujednačenije da prikazuju takve stvari ili ćemo svi uvrteti sebi u glavu da je jedino sa naše strane bilo takvih zločina.
Možda i nisam u pravu, nego mi se zalomilo da gledam uvek jedno te isto, pa je to moj subjektivni utisak.

I imam još jednu zamerku - sa kojim pravom zbog njih ne možemo da gledamo hrvatski Big Brother? Da li tako oni zamišljaju demokratiju?