VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas > Ankete

Ankete Steknite jasnu sliku o opštim društvenim pitanjima kroz pitanja i odgovore na razne ankete

Prikaz rezultata glasanja: B92 je...
Proevropska 27 45.00%
Antisrpska 16 26.67%
Ništa od ta dva 7 11.67%
Ne znam i ne zanima me 10 16.67%
Učesnika ankete do sada: 60. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica?
staro
  (#21 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Pol: Žensko
Godine: 28
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 02.03.2007, 00:12

Ja mislim da je ta prica o antisrpskoj televiziji stvarno vec izlizana... Uostalom, ima toliko drugih kanala, niko nije prinudjen da gleda B92 ako mu se ne svidja!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 02.03.2007, 00:18

Prilično smor televizija i svakako nedemokratska. Suviše favorizuju jedne (koji god oni bili), a to ne volim da gledam.

Zato ih i retko gledam.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#23 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: danas 12:15
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 15.04.2007, 17:16

Hvala na obavestenju da imamo i tu TV stanicu,...kada budem proverila javicu vam...toliko od mene....

staro
  (#24 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 20:47
Godine: 19
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 17.04.2007, 15:57

jedina domaca tv stanica koju gledam. I radio program im je odlichan. Insajdera ne propushtam, a ni utisak nedelje. Sve u svemu, imaju moje simpatije

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#25 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 19.04.2007, 13:03

Da se ne lažemo: nezavisnih medija nema ni u svetu, ni kod nas.
B92 je solidna informativna televizija, dinamična, uglavnom je vode mladji ljudi, ima dosta sirovih informacija - pa svako neka u svojoj glavi obradjuje kako želi ono što dobije!
Lično, mišljenje formiram "ukrštanjem" informacija, jer je to jedini način da koliko-toliko steknem objektivnu sliku o nečemu što me zanima.
Ne mislim da je antisrpska televizija, pre je proevropska.
(I inače nisam ksenofobična i paranoična .)

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#26 (permalink))
Aca1983
Poznata faca
Aca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimumAca1983 je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 09:30
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 22.05.2007, 15:29

Citat:
Kunic kaže: Pogledaj poruku
Prilično smor televizija i svakako nedemokratska. Suviše favorizuju jedne (koji god oni bili), a to ne volim da gledam.

Zato ih i retko gledam.

Baš tako.

staro
  (#27 (permalink))
Dejan B
Početnik
Dejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom SuncaDejan B obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 30.04.2007.
Poslednji login: juče 09:24
Godine: 24
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 28.05.2007, 12:21

Ona je sigurno proevropska, sa malom dozom antisrpstva, ali sa najboljim dokumentarnim programom i istraživačkim novinarstvom kod nas.

staro
  (#28 (permalink))
masada
Iskusni forumdžija
masada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebemasada ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: 17.07.2008 19:10
Godine: 46
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 12.11.2007, 20:14

Gospodine Nikolicu Vi imate stan.
Ne nemam.
Da imate.
Trajalo je petnaest minuta u jednoj emisiji i ispostavilo se da Nikolic ima stan ali ne taj Nikolic. Novinar rece da nema nameru da se izvinjava,
Ma televizija koja preko netacnih informacija hoce da postane prva po rejtingu postaje zuta stampa ili papir podvucen zutim.

Nije da branim radikale ali bilo je jos primera u poligrafu gde je nesto sto lici na novinara ili pljuvalo ljude ili bilo na kolenima sa otvorenim ustima za primanje organa kojim se monika zabavljala.
Toliko o dnevno politickom programu.
Filmovi i serije su ok.

Kuda tako žurno ti ratniče hodis ?
Ka sudbini !

staro
  (#29 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: danas 00:47
Godine: 57
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 22.11.2007, 23:25

Kad jedna tv stanica u zemlji favorizuje određene političke opcije, to je u redu, jer su naši ljudi. Kad u večerašnjoj emisiji b-92 istražuje kaže, da su Srbi na Kosovu proterali 800 hiljada Albanaca za vreme bombardovanja, i to kao finiš emisije, tu ne treba komentar, pogotovu u ovo vreme kad se dešavaju važni momenti za status Kosova. Ja kao i uvek tvrdim da sve što b-92 pokreće u nekim aktuelnim momentima za status Srbije u međunarodnim okvirima, je direktno upereno i dirigovano protiv Srbije.

Neko će celoga života lizati staklenu šarenu lizalicu, a neće primetiti da mu nije slatko!

staro
  (#30 (permalink))
biterlemon
uzimati 3x2 dnevno!
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 13:31
Odgovor: B92 - proevropska ili antisrpska TV stanica? - 23.11.2007, 01:16

Ja ne mislim da je tako, vec mislim da treba reci istinu!
Istina nije uperena protiv Srbije, cak i da je prljava.

Srbi su prilicno naivan narod koji misli da ako domaci narod nasedne pricama i lazima, da ce to uraditi i strane drzave!
Samo preziveli su oni ove nase probleme pre 50 ili 100 godina i dobro znaju sta, kada, kako i gde!
Zasto lagati sebe?

i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog

Odgovor