Marketing

Bačka Bačvanske teme sa pogledom na ravnicu

Odgovor
Staro 08.06.2008, 16:41   #11 (link do poruke)
Čuvar Zaborava
cvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat člancvishna je nadaleko poznat član

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas
Godine: 33
Pol: Žensko
Slika u galeriji: 1
Odgovor: Ada. Kompleks Adice, bazeni i okolina ...

Ja sam bila na rukometnim pripremama 2000. godine u Adi. Mnogo lep grad. Bile smo smeštene u hotelu iz kojeg kad se izlazi išlo se pravo tim putem i preko nekog mostića se prelazilo i dolazilo do bazena, imali smo svakodnevno jedan trening u bazenu. Ulica iza hotela je vodila do sportske hale. Moram da pohvalim domaćine i građane Ade, jako lepo su Nas primili i počastili. Ada ima jednu poslastičarnicu blizu hotela (koja nam nije ostala u lepom sećanju, konobarica je bila jako neljubazna prema nama, pa smo joj napravile malo iznenađenje ), ali imaju dobre kolače Bile smo i u tekstilnoj fabrici od koje smo dobile poklon džemper i materijal za kostim. Sve u svemu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Reklame
Staro 15.06.2009, 14:25   #12 (link do poruke)
Početnik za navek
nenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat člannenad.bds je nadaleko poznat član

Član od: 02.02.2007.
Godine: 67
Pol: Muško
Slika u galeriji: 915

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
(1. juna 2008.)

Gulaš za Ginisov rekord

Zolatan Gali oborio je juče svetski rekord, tako što je napravio najveći čobanski gulaš od 12.000 porcija. Stigla je i potvrda predstavnik Ginisove kancelarije u Budimpešti da je oboren svetski rekord i da će u sledećem izdanju knjige Ginisovih rekorda biti ubeleženo ime Zoltana Galija kao čoveka koji je skuvao najveću količinu gulaša u kotliću.

„Gulaš parti“ koji je juče u Rekreacionom parku „Adica“ ... ]

U subotu, ovog 13. juna našli smo se u Adi. Čuli smo da se priprema obaranje prošlogodišnjeg rekorda, ali uz nešto drugačije uslove: paprikaš će se kuvati u 100 kotlića. Problem sa mešanjem tolike količine gušćeg gulaša je verovatno i proizveo ono što je Starsica u svom postu komentarisala:

Citat:
oni koji su gulas probali kazu da to nije gulas nego corbuljak sa malo mesa i masti

Na licu mesta smo se zatekli kad je pristavljanje bilo u punom jeku.

Učesnici su bili uniformisani, a mnoge ekipe su imale i svoja obeležja, kao npr. ova na slici ispod.

Organizacija je bila na visini, a to mi je i omogućilo da napravim ovaj snimak sa visine - popeo sam se na vatrogasnu cisternu!

Za one koji nusu mogli da iščekaju dalji razvoj dogadjaja 'na prazan stomak' kuvano je u 5-6 oranija, a bome, dve su već bile ispražnjene.

Nismo bili zainteresovani da ostanemo duže, pa ne znam da li je cilj - obaranje rekorda i ostvaren.

Zadovoljili smo se ribljom čorbom na proverenom mestu.

Inače, kuvanje paprikaša (ili gulaša?) održavalo se na vašarištu na Adicama stotinak i koji metar od Tise, a preko puta sportskog kompleksa sa bazenima.

Pošto je do sada na ovoj temi bilo samo verbalnih opisa, dajem malo slika.

Ovo je ulaz na vašarište slikan sa puta koji ga deli od sportsko-rekretivnog centra. (Slikano je ovog 1. maja, a vojnički pasulj je bio izvrstan, uz to i besplatan. Mi nismo imali posudu da i ponesemo kao ovaj na slici.)

Do Adica se stiže iz centra, a ovaj putokaz vodi do sportskih terena i bazena.

Ovo je pored vašarišta

Kad predjete nasip - na Štrandu ste. (Slikano je pre sezone kupanja.)

Marina je nizvodno od Štranda.

Na bazenima nismo bili, pa ni slika nema. Ali i iz ovog se vidi da Ada ima vrlo lep i uredjen prostor za letnje uživanje.
Staro 15.06.2009, 14:35   #13 (link do poruke)
bella
starsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan članstarsica je naprosto sjajan član

Član od: 23.03.2007.
Godine: 22
Pol: Žensko
Unosa na blogu: 1
Slika u galeriji: 5

Kad sam vec tu..
Ove godine nisam bila, ali su bili moji drugovi, koji su rekli da je bilo.. pa standardno za nasu sredinu mnogo fujasha i madjarskog melosa, mnooooooogo je bilo toplo od silne vatre, ali je pivo bilo dobro. Zao mi sto nisam bila, makar da probam neku riblju corbu. Inace je mnogo lep taj deo kod bazena, posebno taj park u tom kompleksu koji je ogroman. Slike sa bazena cu moci da vam dostavim tek kad budem imala cime da slikam
Staro 16.06.2009, 19:18   #14 (link do poruke)
Deran
jabukamen je na dobrom putu

Član od: 03.04.2009.
Poslednji login: 03.12.2009

Da i ja pohvalim kompleks bazena, veoma mi se dopada sto ima mnogo vise trave od betona i sto je i tokom najtoplijih dana dovoljno prostora da se peskir ima gde ostaviti. Takodje bih pohvalio i onog ko je napravio sve one predmete od drveta. Svaka cast.
Staro 29.06.2009, 00:36   #15 (link do poruke)
Lola
Alexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članovaAlexander 37 je miljenik mnogih članova

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: 06.03.2010
Godine: 24
Slika u galeriji: 10

Odgovor

Bookmarks

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen