Pregled pojedinačne poruke
Kao rani mraz
staro
  (#1 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 19:12
Pol: Žensko
Godine: 29
Kao rani mraz - 06.04.2007, 11:23

Đorđe Balašević počinje da snima „Kao rani mraz“

Đorđe Balašević trenutno privodi kraju pripreme za početak snimanja filma „Kao rani mraz“. Ovo ostvarenje predstavlja sublimat njegovih ljubavnih priča, a za tako nešto neophodne su detaljne pripreme, zbog čega će brojna publika biti uskraćena za Đoletove koncerte u narednom periodu.
U ovom dugo najavljivanom projektu, koji je autor okarakterisao kao dugometražna igrana balada, glavne uloge bi trebalo da tumače Rade Šerbedžija, Miki Manojlović i Mira Banjac.
- To su sve velika glumačka imena i postoji načelni dogovor da oni igraju u filmu, ali dosta toga zavisi i od njihovih drugih poslovnih obaveza. Radetu Šerbedžiji se svidela ideja filma i on kao iskusan glumac i profesor dosta sugeriše u nekim delovima vezanim za scenario, a ja te sugestije prihvatam. Miki Manojlović trenutno u Italiji snima film o Dostojevskom i sa njim imam dogovor da mu ovih dana doturim scenario - kaže Đorđe Balašević u razgovoru za „Blic“.
On ističe da će u filmu učestvovati priznati vrhunski radnici pa će tako asistent režije biti Zoran Andrić, koji je do sada radio poznate filmove kao što su „Karaula“, „San zimske noći“, „Život je čudo“...
- Prihvatio sam se ovog posla jer smatram da niko ne može bolje od mene da iznese taj senzibilitet. Ja ovaj film doživljavam kao ličnu stvar i ne želim da ga neko upropasti. Takođe, ja ne želim da započnem film nego da ga snimim. Prošle godine sam održao samo nekoliko koncerata, a ove godine možda neću nijedan, jer želim da se posvetim filmu - objašnjava Đole i dodaje da je ponosan što u čitavom projektu učestvuje cela porodica.
- Do sada se porodična manufaktura pokazala odlično. Pored Olivere, tu su naše ćerke Jovana, koja je glumica, Jelena sarađuje na scenariju i režiji, a Aleksa će morati da glumi jer ima jedna uloga pisana za njega. Što bih tražio neko drugo dete kad već imam najlepše - priča sa osmehom Balašević.
Krajem prošle godine objavljena je knjiga „Kao rani mraz“ u formi scenarija za film, a pošto je ceo tiraž u rekordnom roku rasprodat, sledeće nedelje će se pojaviti drugo izdanje.

preuzeto sa neta

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice