|
Odgovor: Otrgnuto od zaborava! -
06.04.2007, 07:39
I danas sam im pricao o vama. Al danas to nije bila uobicajena prica. Pricao sam im o ljudima koji se rastli rame uz rame, djelili dobro i zlo. Pricao sam im o smjehu i suzama koje smo djelili. Pricao sam im o prijateljstvu koje je prevazislo granice postojeceg. Pricao sam polako i sjetno, kazu i tuzno. A nisam tuzan bio. Stavise bio sam srecan jer imam vas iza sebe ma koliko daleki bili. Imam vas cije ime pominjem u svakoj zdravici i svakoj svojoj molitvi. Imam vas ciji zagralj uvijek osjetim i cije oci uvijek vidim kad god mi je tesko. Imam vas koji mi svaki dan ucinite laksim. Svaki trenutak srece mi se ponovo srucio u glavu, onako kako smo mi nekada znali srecni biti. A srecni smo i danas, imamo jos uvjek jedni druge.
Zaboravu nikada necu dozvoliti da vam pridje a kamo li da sa njime bitku bijem ciji ste. Dio ste mene a to ne odlazi u zaborav.
You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
|