Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Iskustva ili dozivljaji sa carine...
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Iskustva ili dozivljaji sa carine... - 15.05.2006, 17:36

krenem ja jedne godine kod caleta za bozic u sloveniju, vozom. hajde da pojasnim: relacija rijeka-ljubljana. e medjutim, mislim da to nije bilo tada direktno, nego se presjedalo. i tako, ja ponijela neku manju torbu, jer sam isla samo na par dana. i sjela ja u prazni kupe, kad nakon nekog vremena, udjose meni u kupe neki siptar i siptarka. hajde dobro, ne kontam ih, oni tako torocu, razmjenimo par rijeci: dobar dan, kako ste, gdje putujete i tako to. oni nastave da torocu. e onda na granici krece spektakl. dodjose prvo hrvatski carinici, pa ih pregledaju skoro do gole koze, e onad su valjda utripovali da sam i ja sa njima, pa pregledaju tako i mene. onda krenu da mi ruju po to torbi, a naravno meni na vrhu torbe donji ves (a lijepo mi je mama rekla da se to stavlja u torbu dolje sakriveno da nitko ne vidi), carinici se malo zbunili, pa vise nisu cackali, a ovi siptari onako bleje i sve im je neugodno. odose oni, ja tu napravim brilijantan plan, jer sada treba preci slovensku granicu, pa i da me slovenci ne bi njakali, ja se prebacim u drugi kupe. dodjose slovenci, i ja skontam da mi je pasos ostao u kupeu sa siptarima. na svu srecu, dolazi siptar sa pocetka price i vraca mi pasos. eh, zaboravili ste pasos u nasem kupeu. e tu slovencima bilo sumnjivo, pa su me opet izrovarili, pa opet po torbi, pa opet iskoci onaj donji ves , pa me onda vise nisu gnjavili.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice