Tema: Vradžbine
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vradžbine
staro
  (#13 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Vradžbine - 15.05.2006, 15:54

-Madjije? Evo sta ja mislim. Naj bitnije je u sta covek veruje i, ako hoces, mozes da mu naudis time sto ces ga u nesto ubediti. Ako nekoga dovoljno dugo, sistematski "ubijas u pojam", nominalno mu slabis zivotnu energiju i volju za zivotom. Pa kad isti ode kod baba Vange sve sto ona treba da uradi jeste da mu kaze da to nije njegova krivica i kaze mu par lepih reci i gle cuda covek je izlecen. Licni primer kako bi to funkionisalo: zbog mnogo nagomilanih problema koje sam potiskivao, od bolova nisam mogao da spavam tri noci, dok mi doktor nije rekao da sam sve umislio i da je to zbog stresa?
-Mada ima i druga prica: Desava se na strazi. U to vreme toliko me je zapljusnuo neki talas sujeverja...strasno. Gde god se okrenem merdevine, macke, sta sve ne, sve u trenucima kada mislim o meni milima, i sto bi rekao Lane Gutovic nemoze da skodi, pa sam radio te, neznam kakve radnje u cilju neke zastite. Pred poslednju smenu da odspavam 4 sata, kako to vec ide, a kad i tu smenu zavrsim idem kuci. Pomislim na druga, koji je vec tada bio u problemima i posto sam pomislio na nesto strasno krenuo sam da cuknem u drvo, al ne lezi vraze, nisam mogao, nikako nisam mogao, plus sam ga te noci prvi i jedini put u zivotu sanjao, takodje vrlo strasne svari.
-Kad sam izasao iz autobusa, cekao me je jedan prijatelj, kojeg cim sam video, znao sam, Zuki je mrtav.
-Zurz je u to verovao-
-Pocivaj u miru-

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice