|
Odgovor: Vradžbine -
15.05.2006, 15:54
-Madjije? Evo sta ja mislim. Naj bitnije je u sta covek veruje i, ako hoces, mozes da mu naudis time sto ces ga u nesto ubediti. Ako nekoga dovoljno dugo, sistematski "ubijas u pojam", nominalno mu slabis zivotnu energiju i volju za zivotom. Pa kad isti ode kod baba Vange sve sto ona treba da uradi jeste da mu kaze da to nije njegova krivica i kaze mu par lepih reci i gle cuda covek je izlecen. Licni primer kako bi to funkionisalo: zbog mnogo nagomilanih problema koje sam potiskivao, od bolova nisam mogao da spavam tri noci, dok mi doktor nije rekao da sam sve umislio i da je to zbog stresa?
-Mada ima i druga prica: Desava se na strazi. U to vreme toliko me je zapljusnuo neki talas sujeverja...strasno. Gde god se okrenem merdevine, macke, sta sve ne, sve u trenucima kada mislim o meni milima, i sto bi rekao Lane Gutovic nemoze da skodi, pa sam radio te, neznam kakve radnje u cilju neke zastite. Pred poslednju smenu da odspavam 4 sata, kako to vec ide, a kad i tu smenu zavrsim idem kuci. Pomislim na druga, koji je vec tada bio u problemima i posto sam pomislio na nesto strasno krenuo sam da cuknem u drvo, al ne lezi vraze, nisam mogao, nikako nisam mogao, plus sam ga te noci prvi i jedini put u zivotu sanjao, takodje vrlo strasne svari.
-Kad sam izasao iz autobusa, cekao me je jedan prijatelj, kojeg cim sam video, znao sam, Zuki je mrtav.
-Zurz je u to verovao-
-Pocivaj u miru-
|