|
Odgovor: Priče iz života.. -
15.05.2006, 14:19
ja u marketu, guzva, ali eto, pristojno dijete, pa cekam u redu, niti se guram, niti gundjam, nego lametiram i cekam svoj red. kad odjednom, neki lik, mrtav pijan, sve bazdi kao iz bureta i ufura se prije mene. e tu ja puknem, krenem da se svadjam, a on meni: trebao je muz da te dobro izje.e, pa ne bi bila toliko nervozna. e tu se ja nadrnadam, jer eto, ocigledno se ne isplati biti dobro djete, i ja njemu krenem da vracam: a da je tebi sinoc zena dala, ne bi ti danas bio mrtvav pijan, garant loces, prdis i podrigujes u krevetu pa te zena sutnula, pa sada utapas tugu u alkoholu. garant si i impotentan od te pivcuge. naravno da je pola marketa blejalo u nas, u svom to metezu se par baba uvalilo opet meni preko reda, ja sam bila zelena tri dana, jos sam se nacekala u redu, i danas lamentiram nad svojom sudbinom, jer jos ne kontam da li treba biti fin, ili tako vracati istom mjerom, ali nesto razmisljam, ako je vec bio bezobrazan, i ako mi se vec uvalio preko reda, onda bar i da ja malo odlajem, neko da budem mutavi krelac.
nattydread is coming to dinner
|