Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Priče iz života..
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Priče iz života.. - 15.05.2006, 14:19

ja u marketu, guzva, ali eto, pristojno dijete, pa cekam u redu, niti se guram, niti gundjam, nego lametiram i cekam svoj red. kad odjednom, neki lik, mrtav pijan, sve bazdi kao iz bureta i ufura se prije mene. e tu ja puknem, krenem da se svadjam, a on meni: trebao je muz da te dobro izje.e, pa ne bi bila toliko nervozna. e tu se ja nadrnadam, jer eto, ocigledno se ne isplati biti dobro djete, i ja njemu krenem da vracam: a da je tebi sinoc zena dala, ne bi ti danas bio mrtvav pijan, garant loces, prdis i podrigujes u krevetu pa te zena sutnula, pa sada utapas tugu u alkoholu. garant si i impotentan od te pivcuge. naravno da je pola marketa blejalo u nas, u svom to metezu se par baba uvalilo opet meni preko reda, ja sam bila zelena tri dana, jos sam se nacekala u redu, i danas lamentiram nad svojom sudbinom, jer jos ne kontam da li treba biti fin, ili tako vracati istom mjerom, ali nesto razmisljam, ako je vec bio bezobrazan, i ako mi se vec uvalio preko reda, onda bar i da ja malo odlajem, neko da budem mutavi krelac.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice