Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada - 15.05.2006, 13:58

bilo je ljeto, bas onako prijatno vecer, ja sa mojom polovinom u gradu, a u medjuvremenu rikne staklo na kolima. ali hajde, ne damo se zbuniti, nego po gradu cemo da parkiramo negdje blizu nas, da netko ne bi maznuo kola. i sve je bilo super, treba da krenemo kuci, ali eto mi smo bili u ONOM raspolozenju , i sta cemo kako cemo, parkiramo se mi u nekom sumarku, i negdje ne pola, skonatmo da nam prilazi neka zena i stavlja natpis na kola: to je moje mjesto za parkiranje, tako nekako. mi smo se zaledili, ali ona nas nije vidjela. i umjesto da se ohladimo, mi opet , pa kao idemo na drugo mjesto. i sve super, kad odjednom, parkiraju se neka kola pored nas, tu smo se zamrzli, i sve bi bilo u redu, da nisu iz tih kola izasla cetvorica likova, od kojih su tri pocela da popravljaju kola, jedan je pisao pored nas i tako je bila neka frka oko nasih kola nekih pola sata. mi se naravno scucurili, molimo boga da ne virnu kroz prozor, koga povrh svega jos i nema, pa naravno, onda se nama i kasljalo, i kihalo i sve nas je zuljalo. na svu srecu, pa su ovi konacno odustali od te popravke, a nama jedno vrijeme nisu padale na pamet te egzibicije u kolima, bez obzira sto se popravilo staklo. sada, te egzibicije u kolima i nisu nesto najludje, nego obzirom na svu tu situaciju oko nas...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice