Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila
staro
  (#3 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: 300: Bitka kod Termopila - 30.03.2007, 18:23

Kupljene karte za bioskop za veceras. Idemoooooo

Inace gledala sam dokumentarac kako je sniman ovaj film i mislim da to treba naglasiti. Ceo film je sniman u studiju. Glumci po zelenom tepihu su glumili i borili se u studiju i kostimima. Znaci da je sav pejzaz ili kako bih to nazvala okolina oko glumaca animacija. Znaci sve sem glumaca je nacrtano. Mislim da zato treba ovaj film pogledati, jer je definitivno ovo mozda film koji donosi nesto novo u svetskoj kinematografiji.
================================================== ============================================

A sad dopunjujem ovo gore posto je proslo nekoliko sati i odgledah film u bioskopu. Odlican je film. Svakom bih preporucila. Film je umetnicki, a radnja filma je smestena u istoriji. Tako da nije istorijski po meni nego definitivno je ovo jedna inekcija emocija, strahopostovanja i kreativnosti jednog tima koji je radio na ovom filmu.
Zaista je film koji se ne moze opisati i mora se odgledati.

goldie

Poruku je izmenio goldie, 31.03.2007 u 03:50.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice