Tema: Alo mozak?
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Alo mozak?
staro
  (#6 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Alo mozak? - 14.05.2006, 20:43

KONKRETNO: Vidis kako devojka ulazi sa deckom u neki lokal, sve super, kad odjednom prilazi druga cura, par reci... okrece se izlazi napolje, odmah za njom i pomenuti lik sedaju u auto i odlaze u nepoznatom pravcu. Ova sto je ostala prilazi nekom drustvu i peva (konretno pesme i tacno reci stvarno neznam) "varaj me al' me ne ostavljaj" kad se lik vratio nikome nista. Ja sve gledao rodjenim ocima. To je jedan primer. E sad, imas jednu pevacicu, jako mlada skoro je postala popularna peva (na to sam mislio ono signali, jer nisam mogao da verujem morao sam da jos jednom cujem) u stilu: "nema veze sto si ti los prema meni, jer sto si ti losiji to ce meni biti bolje" zbog nekog iskustva valjda. To ti peva OGROMAN deo Srbije. Ja to znam, ziveo sam u 10-tak gradova u Srbiji. Od Valjeva do Novog Sada. Pa ima li tu pameti. Da pevas u korist svoje stete?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice