Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kako čuvate zdravlje?
staro
  (#5 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Kako čuvate zdravlje? - 14.05.2006, 19:44

s obzirom da zivim dosta ubrzanim zivotom, mogu reci da relativno zdravo zivim kazem relativno, jer uvek je tu nesto nezdravo.. udisemo zagadjen vazduh, u nekim delovima se pije i zagadjena voda, pasivno pusenje.. a onda ono sedenje ispred kompjutera, nezdrava hrana, pusenje, alkohol.. sve to utice na zdravlje..
trudim se da jedem sto zdraviju hranu, iako to bude u nepravilnim razmacima.. cesto i preskacem obroke.. ali jedem dosta voca, retko jedem 'lebac, ako jedem to je onda neki intergralni.. ne jedem 'fast food'.. ne pijem gazirano..
nekad sam se cesto bavila sportom, sad za to nemam vremena.. nekoliko puta sedmichno odem na jogu.. to me spasava.. mnogo vremena provodim pred kompom, sto zbog potrebe, sto zbog toga sto u slobodno vreme visim satima na netu.. joga mi dodje izvrsno da razgibam zakrzljale misice
vozim i bicikl, nesto rjedje u zadnje vreme, jer nemam vremena.. kod doktora sam mozda jednom godisnje, kod stomatologa takodjer..
o redovnom spavanju necu ni da pricam, jer to je toliko ne redovito da sama sebe iscrpim do maksimuma, a onda se srusim u krevet i spavam danima.. sad sam u periodu kad spavam po 3-5 sati dnevno.. i t ce me kostati.. ali eto, tjesim se da uskoro dolazi period smirenja, pa cu se valjda napokon malo odmorim.. no poznajuci sebe....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice