Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li plačete?
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Da li plačete? - 24.03.2006, 15:23

Ako je neko od vas slučajno gledao crtani "Dosije pilence", i ako kažem da sam plakala na onom delu kad pilencetu niko ne veruje da je palo parče neba, e onda možete da zamislite na šta sam sve u stanju da pustim suzu.

Meni se to nekad desi i u društvu, na neku priču koju slušam ili koju (još gore) ja pričam, pa me onda zezaju. I ja se onda smejem, umirem od smeha, a suze piče. Njih nikada nisam mogla da kontrolisem.

Plačem zbog raznih stvari... osetljiva sam na starije ljude i decu i tako neku nepravdu njima učinjenu. Na filmove. Na životinje. Na tragedije i životne drame. Često mi se dešavalo da plačem u crkvi, kada slušam crkveni hor, e to nikada nisam umela sebi da objasnim, samo se u meni naježi nešto.

Ne plačem u sebi, bez suza.

A najbolje od svega je što se ne osećam kao pussy.

Nikada, od kad znam za sebe, nisam plakala zato što me nešto fizički boli... a bilo je situacija kada bi i kamen zaplakao. Hrabriša sam, tim se dičim.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice