Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..?
staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: zivot u gradu ili zivot na selu..? - 14.05.2006, 12:33

ja sam bas gradsko dijete, ali sam svako ljeto isla kod babe i djede u dalmaciju, a oni su by the way bas zivjeli u tipicnom malom selu - nije bilo vise od 100 kuca. tako bi ja prvih par dana kad bi dosla, jadna povracala i bilo bi mi lose dok se nisam malo aklimatizovala, a onda je krenulo jurcanje sa sestrama - oko krava, ovaca, branje vockica i badema, pa domace vino - koje smo pili kad nas nitko nije gledao , pa peceni kukuruz u polju, pentranje po smokvama i neznamtinijastasvene. pa onda ona njihova jela ispod peke , i da ne nabrajam dalje. medjutim, uvijek bi prvo birala zivot u gradu, a po mogucnosti napravila neku vikendicu na selu za punjenje baterija.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice