Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vehabije u Srbiji
staro
  (#28 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Vehabije u Srbiji - 28.03.2007, 23:40

Citat:
Cezar kaže: Pogledaj poruku
Necu da se mnogo uplicem u ovo, ali malo mi je cudno, jer nikad hriscani nisu srusili njujork, ili pentagon.
Naravno da nisu, al zato imaju na dusi par ratova za oslobadjanje Hristovog groba od nevjernika. Cudne li koincidencije, nevjernika

Religija i politika su usko povezane od pamtivjeka i tesko je tu napraviti neku razliku izmedju pravog vjernika i zaludjele budale. Malo pricas o ugrozneosti, malo o nepravdi ubacis Boga u sve to i eto ti horde spremne za nove ratove u ime svoga Boga
Da je i sam Muhamed upravljao jednim od tih aviona ne mozes da pravis generalnu sliku o svim muslimanima. Koliko samo ima muslimana u Africi i Indoneziji koji su po meni totalno izvan svog ovog ratovanja u ime Alaha.

Vehabije jesu problem i predtsvaljaju veliku opasnost po cijeli region. Drzava Srbija svakako da mora da krene u borbi protiv istih, jasno ih deklarisuci ko su i sta su, svim sredstvima. E sad koliko su na Kosovu pa i pojedini politicki lideri u Bosni spremni da se odreknu ekstremnog islamizma je malo diskutabilno. Zasigurno da bi ostali bez velikog priliva novca od onih koji sire vehabizam i borbu protiv nevjernika.
Pjenio bi Hare na sve strane o otvaranju novih radnih mjesta a ne o ukidanju Republike Srpske da ga neko zestoko ne gura u tome.

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice