Citat:
Cezar kaže:
Necu da se mnogo uplicem u ovo, ali malo mi je cudno, jer nikad hriscani nisu srusili njujork, ili pentagon.
|
Naravno da nisu, al zato imaju na dusi par ratova za oslobadjanje Hristovog groba od nevjernika. Cudne li koincidencije, nevjernika
Religija i politika su usko povezane od pamtivjeka i tesko je tu napraviti neku razliku izmedju pravog vjernika i zaludjele budale. Malo pricas o ugrozneosti, malo o nepravdi ubacis Boga u sve to i eto ti horde spremne za nove ratove u ime svoga Boga

Da je i sam Muhamed upravljao jednim od tih aviona ne mozes da pravis generalnu sliku o svim muslimanima. Koliko samo ima muslimana u Africi i Indoneziji koji su po meni totalno izvan svog ovog ratovanja u ime Alaha.
Vehabije jesu problem i predtsvaljaju veliku opasnost po cijeli region. Drzava Srbija svakako da mora da krene u borbi protiv istih, jasno ih deklarisuci ko su i sta su, svim sredstvima. E sad koliko su na Kosovu pa i pojedini politicki lideri u Bosni spremni da se odreknu ekstremnog islamizma je malo diskutabilno. Zasigurno da bi ostali bez velikog priliva novca od onih koji sire vehabizam i borbu protiv nevjernika.
Pjenio bi Hare na sve strane o otvaranju novih radnih mjesta a ne o ukidanju Republike Srpske da ga neko zestoko ne gura u tome.