Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Vehabije u Srbiji
staro
  (#24 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Vehabije u Srbiji - 28.03.2007, 22:16

Citat:
Cezar kaže: Pogledaj poruku
Sad cete reci: To nisu muslimani, zar ne ? Kakav WTC ?

Nemam vremena da trosim na citanje takvih knjiga, dovoljan je deo sto sam cuo.
Boldirani deo potvrdjuje da nikada nisi uzeo Kur'an u ruke a ovde savetujes drugima da ga citaju da se potvrde tvoje reci....Zar nemas nimalo obraza?

Meni je to dovoljno da potvrdim ono sto vec mislim o tebi kao sagovrniku,samo lupetas ono o cemu nemas pojma i vise verujes onome sto cujes nego onome sto sam vidis...

Pa ok,tvoj problem ali ja cu te svaki puta zakaciti kad pocnes da pricas gluposti,najblaze receno....

A sto se tice WTC,jeste se zabio avion kojim su upravljali Muslimani,ali bilo ko sa imalo mozga zna da taj napad nije nimalo crno-beli...

I jos jednom, terorizam je jedno a pripadnost nekoj veri sasvim drugo i treba da razlikujemo prave vernike od terorista...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice