Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#25 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Moja Prica - 28.03.2007, 17:48

...osecao je skripu vrata koja su parala po parketu ali nije imao snage cak ni da okrene glavu i vidi ko je ushao...
Po sitnim i nespretnim koracima zakljucio je da je to najverovatnije Dora,
Dora je dolazila triput sedmichno da pospremi stan...
Nekoliko trenutaka je pokusavao da se seti da li je danas dan kojim ona dolazi,ali ga je to samo josh vishe iscrpelo i on je ubrzo opet ostao bez svesti...
Kada se probudio video je sebe kako lezi u bolnickoj postelji,nad glavu mu se nadvijala bolnicarka postavljajuci mu mnostvo pitanja na koje on nikako nije mogao dati odgovor te je samo sklopio oci,praveci se da je ne cuje...
Iako je nju bilo gotovo nemoguce ne cuti...bila je do te mere glasna i imala neobichno piskav glas koji mu je probijao bubne opne,da je par puta zazeleo da je lupi svom snagom preko usta...
Postajala je nad njim josh par minuta i napustila sobu...
Odahnuo je...
Niceg nije mogao seti i to ga je strasno mucilo..naprezao se u nadi da ce se setiti prethodne noci ali avaj,pomalo ga je plasila belina njegove sobe i razlog zasto se sada nalazi u njoj...
Nije ni opazio da je neko ushao u njegovu sobu,naglo se trgao i video doktora sa leve strane svog kreveta...
Doktor mu se nasmesio i poceo da mu prica sta se sve sa njim zbilo, kako je u gorznici vec danima...i kako...
Shvatio je da je malopre pogresio kada je razmishljao o tome sta je bilo juce,
jer je sasvim moguce da se "to" desilo i proshle nedelje...
Ponovo je izgubio svest...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice