Izvori koje je Lady postavila su naravno autentični, ja sam o njima imao saznanja i ranije. Međutim, simbol tri prsta (otvorena) je nastao u borbi protiv komunističkog režima, kao simbol pobune, počevši od 9. marta i opšte je danas prihvaćen. Početkom devedesetih je predstavljao i znak raspoznavanja među protivnicima Miloševića i tada nije bilo svejedno pokazivati ga. Kao takav simbol je prihvaćen i prepoznat u svetu kao srpski pozdrav. Ilustrovaću jednim primerom sa trke formule u Mađarskoj, kada pijani Englez sa limenkom piva posmatra autobuse sa navijačima i kada ugleda nemački autobus normalno podiže srednji prst, da im kaže šta misli o njima, a kada je naišao naš autobus on podiže tri prsta u znak pozdrava. Znači on to poistovećuje sa Srbima, što je ok. Izvorno značenje tog simbola, jesu li ga koristile ustaše, meksikanci ili marsovci, je irelevanto bitno je da je sadašnje značenje opšteprihvaćeno. Sećam se utakmice sa Hrvatima na Maksimiru, kada je Bata Mirković dobio crveni karton i dok je napuštao teren, mi smo svi u kafani vikali horski "Digni tri prsta", što je naravno Bata i uradio. Misliš da su na Maksimiru zbog toga aplaudirali, to im je došlo kao šamar.
Još malo oko simbolike, nacisti su koristili starorimski pozdrav ispružene ruke, međutim danas niko ne kaže da je to starorimski pozdrav, već je to opšteprihvaćeno nacistički pozdrav. Mi koji to znamo možemo reći da smo mi pametni ili načitani ili šta već . Međutim ispružena ruka se zna na šta asocira, takav je slučaj i sa naša tri prsta. E sad, sledi naravočenije ovog posta, a to je