Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Priche iz skolskih klupa..
staro
  (#13 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Priche iz skolskih klupa.. - 13.05.2006, 14:46

ja se sjecm iz osnovne kad je ona milosevicka, strah i trepet, ulazila kod nas na cas i lupila se svom snagom po famoznom srednjem prstu. i sada cijeli razred je zamuknuo, bleji u nju kako se previja od bolova, pa nas pogleda onako i prasne u smijeh i kaze nam: pa dobro, nije vam zabranjeno da se smijete, sto nama naravno nije tesko palo. onda se sjecam prvog dana u srednjoj skoli, ne znas nikoga, skoro svi su zbunjeni, trazis si ime na spisku i ulazis u ucionicu. i tako mi posjedali, cekamo razrednu, kad ulazi neka namontirana riba (samo godinu dana starija od nas), mi se svi dizemo, jel mislimo da nam je to razredna, kad namonitirana riba, mrtva ladna sijeda u zadnju klupu i pocinje da se upoznaje sa nama. i onda skontamo da nije razredna, vec da ide sa nama u razred.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice