Ja više volim da idem u pozorište nego u bioskop. Ove sezone mi se nešto nije dalo da odem, ali nadoknadiću.

Ostade mi žao što sam propustila da gledam Ljubu Tadića kao Kralja Lira. E to ne može da se nadoknadi.
Dečja pozorišta sam redovno posećivala sa Malim Od Hladnog Oružja, ali sad već ide sam preko škole, pa idemo ređe zajedno. Međutim, pre nekoliko sati pokupim neku decu iz kraja i odvedem ih da gledamo "Gusarsko blago" u režiji Igora Damnjanovića, premijerno izvođenje. Aj' što su se deca smejala, nego su napravili takvu predstavu, da su se i matorci krivili. Počev od imena broda "MaraDonna", kojim su se Džoni Meduza, Frenki Fleka i Koroasana, Moralesova draga, uputili na ostrvo "Madona di Tortiljo", na kojem živi Veštica koja kad baca čini izgovara one FDU brzalice "Podpavtak i pod Podpavtkom Podpavtak i pod Podpavtkom Podpavtak..."

Songovi su bili solidni, a ono što je još lepše propraćeni su smešnom koreografijom. Škljocala sam iz publike pa prilažem fotke, a veštica je naravno, i meni i malom Od Hladnog Oružja bila omiljen lik.

Pored Igora Damnjanovića (Morales), ostale uloge su Anka Milenković (Veštica), Aleksandra Cucić (Koroasana), Bojan Stojčetović (Džoni Meduza) i Nikola Simić (Frenki Fleka).