Tema: Moja Prica
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Moja Prica
staro
  (#24 (permalink))
A6quattro
Legenda
A6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimumA6quattro je dostigao maksimum

Član od: 19.09.2006.
Poslednji login: 05.09.2008 11:56
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Moja Prica - 22.03.2007, 15:07

B. me je najpre nazvala telefonom, ocajno je plakala u slusalicu, spominjuci nekakav napad, ubistvo, samoubistvo. Pokusavao sam da je smirim sakrivajuci svoju nesposobnost da se saberem. S jedne strane osecao sam cudnu naklonost prema toj zeni, jer ni ona nije mogla da se snadje u zivotu. S druge strane, B. je u moj zivot usla nasilno, odjednom, samo sto i svoje stvari ne bese donela u dva ili vise kofera u kucu u kojoj sam ziveo.

Cekala me je na uglu, na uglu na kojem smo se obicno nalazili. Odmah mi je pokazala ruke. Bile su potpuno modre, sistematski isprebijane. Nikada do tada nisam video isprebijanu zenu.
Moj muz rekla je, napao me. Kako te napao upitah je. Posvadjali smo se oko interneta, mrzim ga...
Sve se bilo u njoj skupilo, sve te godine zanemarenosti. Mrsavo i visoko telo joj se treslo. Smiri se, tesio sam je. Pogledaj sta mi je uradio, sada krijem ruke, on je gradjevinski radnik i strasno je jak. Ova cinjenica o zanimanju njenog muza bese i za mene izvor nespokoja, osvrnuo sam se instinktivno. Nije bilo nikoga, samo je nekakva starica vodila u setnju svog malog, ruznog psica.
U trenu pomislih na splet ruku. Njene dugacke mrsave ruke i snazne, misicave verovatno istetovirane ruke gradjevinca. Pa kako je zbog interneta mogao da te tako isprebija? Htela sam da chetujem, a on je hteo da skida filmove... A zatim, ne znam... sve mi se pomutilo u glavi. Htela sam, htela sam da ga rastrgnem, utrobu da mu razbucam, oci da mu iskopam. Znaci ti si napala njega, rekoh joj. On tako kaze, kaze da se samo branio, impotentni skot...

Cutao sam,misleci kako je glupo naci se usred unakrsne vatre, u sred tudjeg braka i veze koja se ocito raspada. Bilo bi dobro nestati, ne osecati bilo kakvu naklonost ili samilost. Ona je bila zena sa Zapada, proracunata ceo svoj zivot, a sad nasla mene da peca na meku slovensku dusu.
Znas, on nije samnom vodio ljubav devet godina, devet godina me nije dotako. Ne mogu vise ovako, ubicu se kaze B. a u njenom glasu osecao sam mesavinu tuge i besa.
Rekoh joj da moram da idem, ali i da se ne ubije. A u sebi sam mislio: "Molim te, nemoj da se ubijes, barem ne dok ne pronadjes nekog drugog umesto mene ko bi se zbog toga osecao nelagodno”.

nomen est omen

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice