Pregled pojedinačne poruke
advanced system optimizer
staro
  (#1 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Pol: Žensko
Godine: 34
advanced system optimizer - 11.05.2006, 20:40

imam veliki problem. dakle, imam instaliran advanced system optimizer, koji ima mnostvo korinsih programcica, jedan od njih je i "file and folder encryptor".
i da kazem da racunar dijelim sa bratom. zastitila sam jedan folder sa tim encryptorom. nisam par dana otvara taj folder, da bi se danas nemilo iznenadila em, da je folder prazan, em da nemam pristup. naravno, probala sam ka "otkljuchati" sifrom, ali ne regauje: access is denied; i sada se mogu slikati. sada ne znam da li mi je brat kopao po folderu, u dva dana je bar tri puta obarao sistem i tako dalje, i da li to ima neke veze sa tim, ali nemam pojma sta da radim. i da, pojavljuju mi se neke nove opcije kao sto su "hide extension toggle" i "hidden files toggle", a brat mi rece da su to neke nove windowsove opcije, a ni ja ni on nemamo pojma cemu sluze. jel neka dobra dusa zna sta sada da radim sa tim prokletim folderom???

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice