Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koja oblast nauke vas najvise privlaci?
staro
  (#15 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: danas 21:27
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Koja oblast nauke vas najvise privlaci? - 10.05.2006, 21:40

Generalno, jesu sve naucne oblasti vredne paznje i sto bi rekli elementarnog poznavanja, no licno nisu mi toliko zanimljive stvari koje se, da tako kazem, mogu izmeriti. Ne tako skoro, gledao sam, dokumentarac bi valjda, kako Anstajna gazi vreme, a on, siroma, radi na teoriji, neka opsta mega-giga, koja bi trebala da u formulu ukljuci SVE. Pre bih poverovao da recimo Azerbejdzan postane svetski prvak u fudbalu. Mislim? Nego nesto sam se zamislio mozda i gresim... proslo me. Jeste da je malo pre na delu bila hemija, kao i da ljudske i sinteticke celije mogu da kominiciraju i sta sve, gledao sam i ja posle 2000. Jer sve i da shvatim kako odredjene stvari funkcionisu, to mi nebi donelo neku satisfakciju vec bih primio zdravo za gotovo. To je bilo ono sta me ne privlaci, a privlaci me, pa ono drugo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice