Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Najlepša ljubavna pesma ikada
staro
  (#3 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:23
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Najlepša ljubavna pesma ikada - 23.03.2006, 23:04

Da svaki dan odgovaram na ovo pitanje, odgovor bi uvek bio drugaciji. Jednom bi to bila domaca, jednom strana pesma... prosto, ima ih tako mnogo. Evo, navodim i ja one koje mi prvo padaju na pamet... mozda The Cure - Love song, "Miracle of love" od Eni Lenoks, mozda "Is this love" od Whitesnake-a, mozda "Jutro" od Tanje Jovicevic, mozda "Da li sam ti ikad rekla da te volim" od Josipe Lisac...

Evo i ova mi je vrlo ljubavna, ova koju slusam ovog trenutka... Under the Boardwalk od Driftersa... njima je toliko lepo jer su se sakrili od svih, leze u suton na plazi, na njihovom cebencetu i ljubakaju se... melodija je meni duboka samim tim sto zvuci izuzetno pozitivno, veselo i iskreno. Toliko, da mi se usne uvek razvuku u osmeh kad je cujem. Onako, milo ti nesto.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice